Crack the Case Amsterdam

Bedrijf
Datum
11 september 2012
Inschrijven voor
11 september 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Kleine Consultant wil graag doorgroeien en daarom zijn we op zoek naar nieuwe consultants om onze teams te versterken. Dus houd jij er van problemen op te lossen? Heb jij interesse om praktijkervaring in strategy consulting op te doen? En kan jij je kennis overbrengen op anderen? Dan ben jij een Kleine Consultant in spé!

De Kleine Consultant biedt:
De Kleine Consultant biedt haar consultants de mogelijkheid om het werk van een strategy consultant te ontdekken. Zo biedt De Kleine Consultant uitdagende strategische projecten, coaching tijdens de projecten door gerenommeerde professionals uit de strategy consultancy branch, speciale trainingen van onder andere AT Kearney, Booz & Co. en Roland Berger om die vaardigheden te leren die voor een strategy consultant van belang zijn, en ten slotte een groep inspirerende collega's om mee samen te werken.

De Kleine Consultant zoekt:
De Kleine Consultant zoekt enthousiaste, ondernemende studenten met minimaal 120 ECTS die graag op vrijwillige basis ervaring op willen doen in strategy consulting. Hierbij zien we studenten met alle mogelijke studieachtergronden tegemoet.

Geïnteresseerd? Kom dan naar de Crack the Case avond van De Kleine Consultant Amsterdam op dinsdag 11 september om 20:00 uur in het bezoekerscentrum van de Nederlandsche Bank (Achtergracht 4, Amsterdam).

Van te voren aanmelden is niet verplicht. Echter stellen we het wel op prijs je komst even aan te melden via amsterdam@dekleineconsultant.nl.

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 11 september 2012

Inschrijven voor: 11 september 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten