Capgemini Innovation Day 2021

Bedrijf
Datum
03 december 2021
Inschrijven voor
03 december 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Capgemini nodigt u met trots uit voor onze jaarlijkse Innovation Day op vrijdag 3 december 2021. U kunt dit evenement online volgen. Mis dit evenement niet en schrijf u vandaag nog in via de registratiebox op deze pagina!

We trappen de dag af met een dynamische Talk Show (10.00 – 11.30), vol met interessante gasten, key notes en Capgemini thought leaders, gehost door Humberto Tan. Na de Talk Show kunt u een aantal verdiepende Innovation Talks volgen (11.45 – 13.00). De voertaal van de innovatiedag is Engels.

Humberto Tan
Talk Show Host

Capgemini Innovation Day 2021

Get The Future You Want

Na de reset van 2020 zal onze innovatiedag 2021 gaan over het terugnemen van de controle, bepalen wat we in de toekomst willen. Hoe ontsluiten we de waarde van technologie om te kunnen transformeren en om de toekomst te krijgen die je wilt!  Dit gaat over de ‘spirit’ van mensen, die zich inzetten om menselijke energie te ontketenen via technologie voor een duurzame en inclusieve toekomst.

Wij kijken met een optimistische blik naar de toekomst. Met meer drive dan ooit om te innoveren, opnieuw uit te vinden en verantwoordelijkheid te nemen. Nu is het tijd om de toekomst te definiëren!

We zijn trots om onze Talk Show gasten te verwelkomen

Aiman Ezzat
Group Executive Officer Capgemini

Herman Boom
Executive Vice President Development & Engineering at ASML

Javier van Engelen
CFO en Raad van Bestuur Signify

Jeannine Peek
Managing Director Capgemini Nederland B.V.

Hans Leijtens
Luitenant-generaal, Commandant Koninklijke Marechaussee

Maarten Camps
Voorzitter Raad van Bestuur UWV

Keynote sprekers

Nadine Bongaerts, Synthetisch Bioloog. Zij zal haar visie geven op “Synbio”: Natuur versus opvoeding. Natuur versus technologie. Natuur versus mensheid. De natuur lijkt voortdurend tegen iets anders te worden uitgespeeld. Wat als, in plaats van de tegenstander te zijn in deze eindeloze spelletjes, de natuur de inspiratie was voor vooruitgang: een natuurlijker soort technologie!

Deborah Nas: Professor of strategic design for technology-based innovation. Deborah Nas neemt ons mee in ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence, internet of things, robotica en nieuwe productietechnieken zoals 3D printen die ons werk en leven voorgoed gaan veranderen. We staan aan de vooravond van een tijdperk vol baanbrekende ontdekkingen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven en organisaties, maar hoe deze tijdig te signaleren én te benutten?

Breakout sessions: The Innovation Talks

Na de talkshow wordt u uitgenodigd om af te stemmen op de breakout sessies met onze Capgemini thought leaders en klanten: The Innovation Talks. In deze sessies gaan we dieper in op hoe technologie een duurzame wereld mogelijk kan maken:

Future of Energy Nieuwe bedrijfsmodellen in de veranderende ecosystemen bieden een groot groeipotentieel voor energie- en utilitiesbedrijven. Welke zullen winstgevend zijn, welke zullen het meest relevant zijn? Wat zal hun impact zijn op inkomsten en bruto marges? En hoe ziet de routekaart naar succes eruit? Volg tijdens deze breakout de paneldiscussie met Equigy en Enexis.

René Kerkmeester
CEO at Equigy

James Forrest
Global Energy & Utilities Industry Leader Capgemini

Marcel van Breeden
VP Energy, Utilities & Chemicals Capgemini NL

Kim Sillekens
Management Consultant Energy Transition Capgemini Invent

Sustainable banking & insurance | Bedrijven over de hele wereld zoeken naar manieren om te voldoen aan de uitdagende doelstellingen voor de uitstoot van broeikasgassen. Banken en verzekeraars kunnen het voortouw nemen en het goede voorbeeld geven door duurzame diensten, financieringsmechanismen en investeringsbeginselen vast te stellen. De sector kan ook bijdragen aan de manier waarop mensen en communities herstellen van klimaatgerelateerde rampen en aan de algemene klimaatbestendigheid van de samenleving, nu consumenten milieubewuster worden. Laat u inspireren door de gesprekken aan tafel te volgen over het bouwen van een duurzamere wereld.

Olivier Guillaumond
ING Neo Global head of ING Labs & Fintechs

Alexander Eerdmans
VP Capgemini Invent

Vincent Fokke
CTO Capgemini Financial Services

Society 5.0 | Een samenleving waarin de grens tussen mens en computer steeds vager wordt en de fysieke en digitale wereld meer dan ooit met elkaar verknoopt raken. Hoe kan technologie overheidsorganisaties helpen om betere dienstverlening te ontwikkelen? Bijvoorbeeld door goed te kijken naar de menselijk maat binnen organisaties en systemen. Technologie brengt mensen samen faciliteert samenwerking. En hoe zorgen we ervoor dat een superslimme samenleving ook veilig blijft?

Deze innovation talk is in het Nederlands

Food supply chain in a circular economy | Het verminderen van voedselverspilling maakt deel uit van een grotere inspanning om de duurzaamheid van onze wereldwijde voedselsystemen te verbeteren. Naast een fundamenteel morele keuze, biedt het oplossen van voedselverspilling kansen om de omzet te verhogen.

Meer details over het programma, gasten, keynotes en Innovation Talks volgen binnenkort. Houd deze website in de gaten voor updates en schrijf u in om updates per e-mail te ontvangen.

Mis onze Innovation Day niet en schrijf u vandaag nog in!

Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail op: innovationday.bnl@capgemini.com.

Event informatie

Bedrijf: Capgemini

Datum: 03 december 2021

Inschrijven voor: 03 december 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Virtueel