Webinar: AI First Steps

Bedrijf
Datum
11 november 2021
Inschrijven voor
11 november 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Stel je eens voor: zonder er ook maar iets voor te hoeven doen worden op de klantenservice van een grote leasemaatschappij alle inkomende e-mails van klanten automatisch gesorteerd en naar de juiste afdeling gestuurd.

Stel je eens voor: op basis van een CT scan, röntgenfoto en een hartfilmpje wordt aan de medisch specialist een behandelplan voorgesteld zonder dat deze ook maar 1 woord op papier heeft gezet.

Stel je eens voor: de audit cases worden automatisch gesorteerd op de waarschijnlijkheid dat de case verdacht is. Het stelt je in staat het werk te verdelen waardoor de senior auditors hun tijd kunnen besteden aan de meest belangrijke zaken terwijl de andere cases door een junior afgehandeld worden.  

Zomaar een greep van wat de mogelijkheden zijn van Artificial Intelligence (AI), misschien wel hét onderwerp van dit moment! Je wilt ermee aan de slag, maar hoe dan? Waar begin je en hoe maak je het tot een succes?

Bvolve en supplai hebben de handen ineengeslagen en gaan jou meenemen in de wereld van AI. Aan de hand van o.a. voorbeelden laten we je zien wat AI is, wat je er mee kunt en wat je moet doen om succesvol mee te zijn.

Liever aanhaken bij de ontbijtsessie? Klik dan hier

Praktische informatie:

Datum: donderdag 11 november
Tijd: 15:00 - 16:30
Deelname: Gratis

Event informatie

Bedrijf: Bvolve

Datum: 11 november 2021

Inschrijven voor: 11 november 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Virtueel