Supply Chain Innovations 2021

Bedrijf
Datum
07 oktober 2021
Inschrijven voor
07 oktober 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Antwerpen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Supply Chain Innovations Event biedt een groot aanbod aan kennis sessies op Supply Chain Management gebied. Dit platform biedt volop mogelijkheden om te netwerken binnen de Supply Chain Community. Het evenement vindt plaats op donderdag 7 oktober 2021 in Antwerpen Expo (hal 1).  Klik hier voor het programma SCI 2021

Presentatie Groenewout

Demand Planning & Replenishment met beperkt houdbare goederen

Donderdag 7 oktober 2021
14.30 – 15.10 – Antwerpen Expo

Tim van Lohuizen  werkt als supply chain consultant bij Groenewout. Tim presenteert een business case over ‘Demand planning & replenishment met beperkt houdbare goederen’.

In een omgeving met zeer beperkt houdbare producten en onzeker orderpatroon van klanten is het van essentieel belang om de juiste voorraadniveaus aan te houden. Immers, verkeerde voorraden leiden direct tot gemiste sales of productderving. Aan de hand van een specifiek ontwikkelde tool gaat deze case verder in op hoe het gebruikers in staat stelt betere bestelbeslissingen te maken. Belangrijke onderwerpen die tijdens deze case studie aan bod komen zijn onder andere: demand forecasting, replenishment strategy, user input and visualization.

Stand Groenewout

Groenewout nodigt u graag uit op de stand om over uw logistieke & supply chain vraagstukken vrijblijvend van gedachten te wisselen. Heeft u al een vraag of wenst u vooraf een afspraak te maken voor deze dag, aarzel niet om contact met ons op te nemen;Isabel Schouten of +31 76 533 0440.

Programma & registratie 

Klik hier voor het Programmaboekje SCI_2021.

Online registratie is mogelijk: klik hier.

Event informatie

Bedrijf: Groenewout

Datum: 07 oktober 2021

Inschrijven voor: 07 oktober 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Antwerpen