AT Kearney Strategy Challenge 2013

Bedrijf
Datum
13 februari 2013
Inschrijven voor
07 januari 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

A.T. Kearney Strategy Challenge 2013
Op 13 februari gaat de A.T. Kearney Strategy Challenge weer van start.

Na de succesvolle herintroductie in 2012 organiseert A.T. Kearney Strategy Consultants in februari 2013 wederom de A.T. Kearney Strategy Challenge. Tijdens deze driedaagse Business Course zul je ervaren wat werken voor A.T. Kearney zo speciaal maakt. In zeer hoog tempo werk je in kleine teams aan een échte case, samen met onze internationale experts en de klant.

Op zoek naar een uitdaging?
De unieke Business Course van A.T. Kearney vindt op 13, 14 en 15 februari 2013 plaats in het inspirerende gebouw van het Koninklijk Instituut voor de Tropen én in ons gloednieuwe kantoor aan het IJ in het centrum van Amsterdam. Tijdens de course brengen we je in contact met de klant, internationale A.T. Kearney experts en duik je aan hand van interviews en site-visits in het uitdagende en internationale vraagstuk van onze klant. Laat je daarnaast verrassen tijdens de ontspannen avondprogramma’s en leer onze ‘Kearneys’ van dichtbij kennen.

Meld je aan voor 7 januari 2013
Ben jij een getalenteerde en ambitieuze student in de eindfase van je studie? Solliciteer dan voor 7 januari voor een plek in de A.T. Kearney Strategy Challenge: Kearney’s ultieme recruitment evenement. Schijf je in op deze pagina.

Voor meer informatie neem contact op met Alinde Middel:
recruitment.amsterdam@atkearney.com.

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 13 februari 2013

Inschrijven voor: 07 januari 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten