CliftonStrengths Discovery - ontdek jouw unieke Strengths

Bedrijf
Datum
30 september 2021
Inschrijven voor
18 september 2021
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak je wel eens mee dat je aan het werk bent en dat de tijd vliegt? Je hebt eigenlijk niet door hoe lang je al bezig bent, want het ging zo gemakkelijk. Een grote kans dat jij op dat moment vanuit jouw natuurlijke talenten aan het werk was.

Mensen komen tot bloei als ze werk doen dat ze goed kunnen én waar ze energie van krijgen (‘strengths’). Wanneer je jouw talenten leert kennen en de kans krijgt om deze te ontwikkelen tot strengths, ben je productiever, presteer je beter en voel je je meer verbonden met jouw organisatie.

Wereldwijd hebben al meer dan 25 miljoen professionals de CliftonStrengths talentenvragenlijst van Gallup ingevuld en ingezet om hun natuurlijke en unieke talenten te identificeren. Ben jij benieuwd welke strengths jij van nature bezit en hoe jij deze verder kunt ontwikkelen? Leeuwendaal nodigt je in samenwerking met Gallup uit voor de CliftonStrengths Discovery.

Wat kun je verwachten?

  • Een middag waar je veel energie van krijgt, waarin je je eigen toptalenten leert kennen en met praktische technieken aan de slag gaat om die verder te ontwikkelen.
  • Je vult vooraf de CliftonStrengths talentenvragenlijst in om inzicht te krijgen in je eigen talenten.
  • Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een Nederlandstalig CliftonStrengths Discovery pakket met persoonlijke rapportages, een werkboek en ander inspirerend materiaal.
  • Je deelt je talenten met de andere deelnemers en leert zo ook van elkaar.

Deze CliftonStrengths® Discovery helpt jou bij het benoemen, waarderen en benutten van jouw unieke talenten.

Datum en tijd

De eerstvolgende CliftonStrengths® Discovery is op donderdagmiddag 30 september van 13:00 uur tot 17:00 uur. Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 september 2021.

CliftonStrengths Discovery – ontdek jouw unieke Strengths

Voor wie?

Deze middag is voor iedereen die persoonlijk aan de slag wil met zijn eigen talentontwikkeling of geïnteresseerd is in strength based ontwikkeling en daar meer over te weten wil komen.

Investering

De prijs voor deelname aan de CliftonStrengths Discovery bedraagt € 349,- vrij van BTW. Je volgt daarvoor dit inspirerende en leerzame event en ontvangt daarnaast een uitnodiging voor de complete CliftonStrengths talentenvragenlijst, persoonlijke rapportages, digitaal inspiratiemateriaal zoals artikelen en video’s, het e-book StrengthsFinder van Tom Rath, een werkboek en aanvullend materiaal.

Meer informatie over de CliftonStrengths Discovery en de strengths-benadering

Er is een beknopte brochure beschikbaar over de CliftonStrengths Discovery. Deze kun je hier downloaden. Onderstaande video geeft een korte introductie over de strengths-benadering.

Zelf Gallup-gecertificeerd Strengthscoach worden?

Als exclusief partner van Gallup verzorgt Leeuwendaal de Nederlandstalige opleiding tot ‘Gallup Global Strengths Coach’ (voorheen bekend als de Accelerated Strengths Coaching Course of de Nederlandstalige Versnelde Opleiding Strengthscoaching).

Meer informatie over deze opleiding vind je op deze pagina.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 088 00 868 00. Vraag naar Amke de Vries of Amy van der Hulst. Een e-mail versturen kan ook via gallupinfo@leeuwendaal.nl.

Aanmelden 

Je staat op het punt je in te schrijven voor de CliftonStrengths Discovery van donderdagmiddag 30 september 2021. Na inschrijving zal je via de e-mail een bevestiging ontvangen. Tevens ontvang je een factuur ad € 349 (vrij van btw) met de algemene voorwaarden. Onderstaande gegevens worden gevraagd en verwerkt door Leeuwendaal en Gallup ten behoeve van de inschrijving, facturatie en deelname.

Event informatie

Bedrijf: Leeuwendaal

Datum: 30 september 2021

Inschrijven voor: 18 september 2021

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht