Selectiedag

Bedrijf
Datum
04 oktober 2021
Inschrijven voor
24 september 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Junior/ medior adviseurs
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Een baan waar je impact kan maken in de maatschappij. In een bijzonder bedrijf waar iedereen mede-eigenaar is en je de vrijheid hebt om je ondernemerschap te ontwikkelen. Zin in deze uitdaging? Wij ontmoeten je graag op maandag 4 oktober om verder kennis te maken!

Vanwege onze groei zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's om onze adviespraktijk uit te bouwen. Collega's met een academische opleiding en 2-7 jaar werkervaring als extern organisatieadviseur, intern adviseur of projectmanager. Rijnconsult heeft de focus op een aantal kernmarkten; binnenlands bestuur, zorg, agri-food, real estate en leren & ontwikkelen. Mensen die bij ons werken vinden het leuk om ook af en toe in andere sectoren te adviseren. 

Wil je zelfstandig en ook samen met andere adviseurs werken aan acquisitie, vakinhoudelijke ontwikkeling en marketing? 

Wat gaan we doen?

We starten met een eerste (telefonische) verkenning. Is er een goede klik, dan kun je meedoen aan onze selectiedag. Voorafgaand aan deze dag maak je dan eerst thuis een online-test en persoonlijkheidsvragenlijst.

Op de selectiedag krijg je allereerst natuurlijk een warm welkom en kun je tijdens een kopje koffie alvast met enkele adviseurs kennismaken. Daarna zijn er verschillende onderdelen waar je in een caroussel- vorm aan gaat deelnemen. In groepsopdrachten en 1 op 1 gesprekken gaan we met elkaar verkennen of en waar je zou passen binnen onze organisatie.

Een van de onderdelen is een interview waarin we in gesprek gaan over je drijfveren en motivatie. Dit op basis van je resultaten van de online testen die je hebt gemaakt. Verder vormen een case met schrijfopdracht, een groepsopdracht en speeddate sessie ook onderdelen van deze dag. Tussendoor is er ruimte voor koffie, een lunch en een nadere kennismaking met de adviseurs aan wie je al je vragen kwijt kunt. Na deze dag nemen we zo snel mogelijk contact met je op over hoe je deze dag hebt ervaren en om het vervolg te bespreken. 

Praktisch:

Datum: 4 oktober 2021
Tijd: 9:30-16:30 uur (inclusief lunch); tijd wordt verdeeld over twee groepen
Locatie: Rijnconsult Courtyard Building, Orteliuslaan 1000, Utrecht

Interesse?

Spreekt Rijnconsult je aan en wil je onze organisatie beter leren kennen, dan kun je je aanmelden voor deze dag via onderstaande button. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 24 september 2021. 

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 04 oktober 2021

Inschrijven voor: 24 september 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Junior/ medior adviseurs

Locatie: Online