Werken aan de EVP: Wat maakt u de ideale werkgever?

Bedrijf
Datum
08 juli 2021
Inschrijven voor
08 juli 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Mensen zijn het hart van uw organisatie. Door te investeren in hun ontwikkeling, financiële zekerheid, gezondheid en welzijn kunnen zij innoveren, oplossingen en resultaten van u als werkgever stimuleren én de organisatie laten groeien.
Covid heeft er echter voor gezorgd dat werkgevers veel hebben moeten investeren in het op orde krijgen van interne processen om zich aan te kunnen passen aan de nieuwe realiteit.  Hoog tijd om de medewerkers weer centraal te zetten!

Wat vinden medewerkers belangrijk als het aankomt op arbeidsvoorwaarden, pensioen en gezondheid? Waar liggen hun behoeften en prioriteiten? Wij onderzochten het!

Wij nodigen u uit voor ons interactief online rondetafelgesprek. Op donderdag 8 juli gaan we met elkaar in gesprek over hoe u aan de wensen van uw mensen kunt voldoen zodat u de kans vergroot dat de u het juiste talent bij u blijft.

Mercer - Wat maakt u de ideale werkgever

Hoe kunt u inspelen op de individuele behoefte als het gaat om flexibele arbeidsvoorwaarden? Hoe kunt u uw werkgeversvisie goed uitdragen als het gaat om flexibel werken en het aanleren van nieuwe skills en gedrag? Hoe kijken werknemers tegen pensioen aan? Past dit bij uw visie voor de toekomst?  En hoe kunt u uw regeling zo inrichten dat deze én bijdraagt aan financiële zekerheid voor later, én tegelijkertijd ook helpt bij het duurzaam inzetbaar houden van uw mensen? Of zelfs ingezet kan worden als een onderscheidende arbeidsvoorwaarde die ook interessant is voor jonge medewerkers?

Kortom:  Wat maakt u de ideale werkgever?

Event informatie

Bedrijf: Mercer

Datum: 08 juli 2021

Inschrijven voor: 08 juli 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Virtueel