Mercer Werkgeversseminar

Bedrijf
Datum
04 september 2012
Inschrijven voor
03 september 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
HR professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ieder jaar organiseert Mercer het Werkgeversseminar. Tijdens dit seminar wordt stilgestaan bij actuele kwesties die beleidsmakers bezighouden op het gebied van HR en samenhangende financiële risico’s. Ook in 2012 nodigen we u weer graag uit voor deze bijeenkomst.

Het thema van dit Werkgevers seminar is: “Innovatie – Niets duurt voort behalve verandering”. Het programma is als volgt:

Inside Employers’ minds, wat speelt er bij u als werkgever
Mercer vroeg werkgevers van over de hele wereld wat op dit moment hun ultieme workforce uitdagingen zijn. De top drie; Pensioenrisico’s inperken, Slimme keuzes maken in arbeidsvoorwaarden en Talent in goede banen leiden. Herkenbaar?

Pensioen als arbeidsvoorwaarde, maar dan anders
Pensioen is de grootste kostenpost binnen uw arbeidsvoorwaardenpakket. De  pensioenmarkt is enorm in beweging en erg onrustig. Daarnaast is wellicht de mindset van de traditionele werknemer aan het veranderen. Waar staat dit alles nu in verhouding met de rest van uw arbeidsvoorwaarden en hoe kunt u een evenwichtig pakket samenstellen?

Uw werknemers inzetbaar houden, "Health Management" is de oplossing
 Healtmanagement is tegenwoordig het toverwoord als het gaat om het inzetbaar houden van erknemers. Maar wat behelst dit nu? Hoe is de verhouding tussen health management en verzuim? En wat is het effect van dit alles op de productiviteit van uw werknemers? U Kunt uitval vóór zijn. Belangrijk nu de pensioenleeftijd verder opschuift.

Innovatie vanuit een heel ander perspectief – Gastspreker: Alexander Klöpping
Onze gastspreker dit jaar kent u ongetwijfeld van zijn optredens bij De Wereld Draait Door, waar hij als “gadgetnerd” de nieuwste ontwikkelingen bespreekt. Alexander Klöpping is 24 jaar, ondernemer, student, spreker en enorm “2.0”. Het belooft een presentatie te worden die u anders naar de wereld om u heen doet kijken.

Doelgroep
In principe zijn alle Mercer-klanten en prospects welkom op ons seminar. Echter, de presentaties die gegeven worden op dit seminar zijn met name interessant voor personen die werkzaam zijn in een HR-, Compensation & Benefits- of Finance-functie bij een grote tot middelgrote organisatie.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 september 2012 in het Spant te Bussum. Het seminar start om 10:00 uur en we zullen rond 15.30 uur afsluiten met een hapje en een drankje. Locatie is Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum.

U krijgt een aantal verfrissende inzichten aangeboden en de kans om via ons interactieve programma van gedachten te wisselen met Mercer consultants en uw vakgenoten.

Aanmelden en kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan dit seminar, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u dan ook snel te reageren.

Event informatie

Bedrijf: Mercer

Datum: 04 september 2012

Inschrijven voor: 03 september 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: HR professionals