Webinar: circulair en impactgericht inkopen

Bedrijf
Datum
25 maart 2021
Inschrijven voor
25 maart 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe wordt circulair en impactgericht inkopen vanzelfsprekend?

Circulair en impactgericht inkopen zijn hot. En terecht. Voor organisaties is de inkoop een belangrijke knop om aan te draaien bij het bereiken van de eigen doelen op duurzaamheid of maatschappelijke impact. Door in te kopen dwing je verandering af in de keten. Maar het hoe is voor veel organisaties nog een vraagteken.

Tijdens dit webinar delen Erick Wuestman en Roos Imkamp op interactieve wijze hun kennis over het hoe en wat van impactgericht en circulair inkopen. Hierbij zullen we onder andere in gesprek gaan met de gemeente Hardenberg over hun ervaring met het toepassen van de Rapid Impact /Circular Contracting Methodiek en de impactgerichte oplossingen die zijn gegenereerd.

Daarnaast nemen we de deelnemers mee in de uitdagingen en mogelijke oplossingen voor het implementeren van duurzame doelstellingen in (publieke) organisaties. In samenspraak met de gemeente Den Haag bespreken we vervolgens de rol die impactgericht en circulair inkopen hierin kan spelen en hoe dit in de praktijk gaat werken.

De deelnemers zullen gedurende het webinar de gelegenheid hebben tot het stellen van vragen en aangaan van het gesprek met elkaar. Ben jij een van die personen die zich bezighoudt met het impactgericht maken van jouw organisatie? Dan is dit webinar een must om bij te zijn! Meld je aan via onderstaande link

Het webinar vindt plaats op donderdag 25 maart, om 9.00 uur.

Event informatie

Bedrijf: KplusV

Datum: 25 maart 2021

Inschrijven voor: 25 maart 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online