KplusV Inspireert! Gedragsverandering

Bedrijf
Datum
11 februari 2021
Inschrijven voor
11 februari 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Startups, mkb'ers en overheid
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vanuit onze missie creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. Dat doen we graag samen met jou, omdat wij erin geloven dat we juist hier samen het verschil kunnen maken. 

Op donderdag 11 februari organiseren we daarom KplusV Inspireert! Een dag vol met webinars, bedoeld voor onder andere startups, mkb'ers en overheid. Specifiek zoomen we in op duurzame gedragsverandering, afvalreductie en toekomstklaar ondernemen. Ook lanceren we PitchNL; waar overheid en startups elkaar ontmoeten. 

Gedragsverandering

Op naar een duurzame leefomgeving
Vandaag gaan we het anders doen! Of toch morgen? We nemen je mee in de theorie en praktijk van gedragsverandering. Welke vormen van motivatie zijn er? Verken hoe dit past bij jouw opgaven en dagelijkse gang van zaken. Ontvang praktische handvatten voor thema's zoals energie, afvalbesparing en circulaire economie. 

Voor wie?
Ondernemers en gemeenten, provincies, waterschappen die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied afval, circulaire economie en energietransitie.

Wanneer?
11-02-2021 van 09.00 - 10.00 uur

Event informatie

Bedrijf: KplusV

Datum: 11 februari 2021

Inschrijven voor: 11 februari 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Startups, mkb'ers en overheid

Locatie: Online