The Pitch 2012

Bedrijf
Datum
14 november 2012
Inschrijven voor
15 oktober 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

The Pitch: 14 -17 November 2012

Strategy Consulting met een ondernemende instelling, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens de vierdaagse business course 'The Pitch' ervaar jij hoe wij innovatie combineren met strategie. In teams met medestudenten en Roland Berger adviseurs zet je patenten om in een businessplan. Ontwikkel een heldere strategie en overtuig investeerders van jou visie! The Pitch is het ideale moment om diepgaand kennis te maken met het vak van strategie consulting in het algemeen en de werkwijze van mensen van Roland Berger in het bijzonder.

Programma en locatie
The Pitch draait om een combinatie van strategie en ondernemerschap

  • De eerste dag staat in het teken van het concept: met welk patent ga ik als ondernemer de wereld veroveren? Wat is ondernemerschap en hoe combineer ik dit met strategie?
  • De tweede dag draait om de ontwikkeling van het concept: "turning technology into business". Hoe verdien ik geld met dit idee, wat is mijn business model? Wie zijn onze klanten en wat verwachten ze van ons? En hoe ziet mijn nieuwe commercial eruit?
  • De derde dag draait om The Pitch. Eerst zul je met een kritische financiële bril naar je business plan kijken, om deze – na een professionele presentatietraining – met een goed onderbouwde pitch aan investeerders te presenteren.
  • Op de vierde dag sluiten we het geheel af met een gezamenlijk ontbijt.

De Business Course vindt voor het grootste gedeelte plaats op het kantoor van Roland Berger in het World Trade Center in Amsterdam. Overnacht wordt in een hotel in Amsterdam.

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven (de deadline is 15 oktober 2012). Je ontvangt vanaf 18 oktober bericht of je bent geselecteerd voor de selectiegesprekken op 24 en 25 oktober. Houd deze data dus alvast vrij in je agenda.

Met vragen kun je terecht bij Recruitment, via telefoon 020-7960677 of per e-mail:
pam.tendoesschate@rolandberger.com.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 14 november 2012

Inschrijven voor: 15 oktober 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten