Q&A sessie Management Consulting

Bedrijf
Datum
22 januari 2021
Inschrijven voor
21 januari 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En wil je ontdekken hoe het is om te werken als management consultant? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.

Capgemini - Q&A sessie Management Consulting

Wat kun je verwachten?

Capgemini Invent is de management consultancy tak van Capgemini. Altijd al willen weten wat onze consultants van dag tot dag doen? Wat voor projecten zij zoal uitvoeren? Of hoe wij ons onderscheiden van andere partijen? En wat management consulting nou anders maakt dan Strategy of IT consulting? Meld je dan aan voor de virtuele Q&A sessie!

Tijdens de Q&A sessie op 22 januari vertellen we je meer over de dagelijkse werkzaamheden en de projecten van een management consultant. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en meer.

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertelt een consultant je alles over Capgemini Invent en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.

Event informatie

Bedrijf: Capgemini

Datum: 22 januari 2021

Inschrijven voor: 21 januari 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online