Q&A sessie Cloud & Cybersecurity

Bedrijf
Datum
20 januari 2021
Inschrijven voor
19 januari 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En lijkt het jou te gek om mee te werken aan slimme oplossingen in het brede gebied van Cloud? Of wil je de wereld van cybersecurity ontdekken? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie op 20 januari. Tijdens deze sessie geven twee van onze consultants en een recruiter je een kijkje in deze werelden.

Capgemini - Q&A sessie cloud cybersecurity

Wat kun je verwachten?

Binnen onze unit Cloud Infrastructure Services zijn wij altijd op zoek naar talent om onze klanten de optimale service te bieden. Wil je weten waar wij ons voornamlijk mee bezig houden binnen deze unit? lees dan vooral verder!

Cloud:
Gaat jouw hart sneller klopper van Azure of AWS? Dan is deze Q&A perfect voor jou! Cloud is voor veel bedrijven nog vrij nieuw en jij kunt hierin dus echt het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Er zijn zóveel manieren om slimme mogelijkheden van Cloud oplossingen in te zetten.

Cybersecurity:
Lijkt het jou te gek om gevaren te herkennen en te helpen bij incidenten zoals; phishing, hacken, ransomware, DDos-aanvallen en datalekken? Als je werkt in cybersecurity help je organisaties bij het beveiligen van hun systemen en data. Ook zorg je ervoor dat zij aan alle wet- en regelgeving voldoen.

Tijdens de Q&A sessie vertellen we je meer over de dagelijkse werkzaamheden en de projecten van een consultant binnen Capgemini. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en nog veel meer. 

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertellen twee consultants je alles over Cloud Infrastructure Services en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.

Event informatie

Bedrijf: Capgemini

Datum: 20 januari 2021

Inschrijven voor: 19 januari 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online