Online speeddate sessie voor senior adviseurs

Bedrijf
Datum
16 december 2020
Inschrijven voor
14 november 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Je hebt passie voor je vak en je wil impact maken in onze maatschappij? In een bedrijf waar ondernemerschap centraal staat, iedereen mede-eigenaar is en jong talent en ervaren adviseurs elkaar uitdagen?  Als dit je aanspreekt en je hebt meer dan 7 jaar ervaring als adviseur, dan nodigen we je graag uit om online met ons kennis te maken en te speeddaten op woensdag 16 december. Natuurlijk ontmoeten we je liever 'live' voor een borrel in ons gezellige kantoor, maar voor nu ontmoeten we je graag online. We vertellen alle kandidaten dan eerst plenair over Rijnconsult en daarna kun je kennis maken met een van de adviseurs en wie weet je toekomstige collega. Ben jij volgend jaar bij onze heidedag?

Wie zoeken we nu precies?

Vanwege onze groei, zoeken wij senior adviseurs met ervaring in de volgende markten; binnenlands bestuur, zorg en agri-food met een actief netwerk op bestuursniveau. Mensen die bij ons werken vinden het leuk om ook af en toe in andere sectoren te adviseren. Je bent enthousiast en gemotiveerd om samen met het team te ontwikkelen, waarbij je inhoudelijke vraagstukken afwisselt met contact met opdrachtgevers. Hierbij weet je goed te bewegen in een complexe omgeving. Je bent ondernemend, gedreven, onafhankelijk in je mening, hebt een stevige, originele persoonlijkheid, humor en lef.

  • Vacature senior adviseur Binnenlands Bestuur
  • Vacture senior adviseur Zorg
  • Vacature senior adviseur (Agrifood)

Wie zijn we eigenlijk?

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen en het streven naar maatschappelijke impact zit in ons DNA. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Een dag in de maand komen we online samen om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen. Inhoudelijk hebben we daarbij een sterke focus op samenwerken in netwerkverbanden. In onderstaand filmpje geven we je een korte impressie van ons kantoor en onze werkwijze.

Wanneer ontmoeten we elkaar?

Wanneer? Woensdag 16 december
Hoe laat? vanaf 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur
Waar? Online, als we een leuke match zien, dan krijg je van ons een link om kennis te maken 

Interesse?

Stuur dan voor 14 december een korte motivatie van max 100 woorden en je CV via onderstaande button en dan nemen wij nog even contact met je op. Voor deze dag hebben we een maximum aantal deelnemers van 25. Mocht je daar buiten vallen of kun je niet op 16 december, dan maken wij graag een afspraak op een andere dag.

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 16 december 2020

Inschrijven voor: 14 november 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online