Rondetafelgesprek AI

Bedrijf
Datum
19 november 2020
Inschrijven voor
18 november 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Leidinggevenden op het gebied van AI en big data van financiële instellingen.
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Artificial Intelligence biedt tal van kansen en dat herkennen financiële instellingen. Er worden budgetten vrijgemaakt, nieuwe afdelingen opgezet en nieuwe functieprofielen gecreëerd. Alles om slim gebruik te maken van beschikbare data en technologie. Wij zien veel mooie plannen voorbijkomen, maar welke bank of verzekeraar is echt slimmer geworden door AI?

Turner organiseert een serie rondetafelgesprekken voor leidinggevenden op het gebied van AI en big data in de financiële sector. Welke knelpunten kom je tegen bij de toepassing van AI? Hoe kun je wel de kansen van AI benutten? Aan de hand van praktijkervaringen gaan we het gesprek aan in een kleinschalige en vertrouwelijke setting.

Voor wie?

We verwelkomen leidinggevenden van afdelingen of programma’s op het gebied van AI en big data van banken, verzekeraars en andere financiële instellingen.

De setting is kleinschalig en vertrouwelijk met maximaal 8 deelnemers. Samen leren en ervaringen delen staat voorop!

Met wie?

Frits Korthals Altes brengt meer dan 20 jaar ervaring met het toepassen van nieuwe technologieën bij financiële instellingen mee. Hij stond aan de wieg van Startup’s als online verzekeraar Ditzo en de digitale hypotheekverstrekker bijBouwe en hielp verzekeraars als Aegon met hun digitale strategie. Hij is lid van de Nederlandse AI Coalitie, waarin hij startups en scale-ups op het gebied van AI ondersteunt in hun groeiambities.

Coronamaatregelen

Let op: we volgend de ontwikkelingen rondom Covid-19 nauwlettend. Uiteraard respecteren we de corona-maatregelen. We hopen dat dit rondetafelgesprek in levende lijve kan doorgaan. Begin november weten we wat mogelijk is.

Event informatie

Bedrijf: Turner

Datum: 19 november 2020

Inschrijven voor: 18 november 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Leidinggevenden op het gebied van AI en big data van financiële instellingen.

Locatie: Online