Online Business Course

Bedrijf
Datum
12 november 2020
Inschrijven voor
31 oktober 2020
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je ervaren hoe het is om samen met anderen complexe problemen in de zorg op te lossen? En wil je alles te weten komen over Strategy Consulting in de zorg? Meld je dan aan voor onze online Business Course!

Op donderdagmiddag 12 november organiseren we een online Business Course. Hierin ga je samen met een team van getalenteerde medestudenten een complexe zorgpuzzel oplossen. De consultants van Gupta Strategists coachen daarbij je team en helpen je om jouw vaardigheden zo goed mogelijk in te zetten.

Gupta Strategists - Online Business Course

Praktische informatie

De Business Course vindt plaats op donderdag 12 november en is geheel online. We starten ’s middags met een kennismaking en inhoudelijke introductie van de case: een strategisch vraagstuk rondom de corona-crisis. Na de introductie ga je in groepjes aan de slag met de case onder begeleiding van één van onze consultants. We sluiten de middag af met een ‘speeddate’-sessie en een borrel, waarbij je onze collega’s leert kennen en al je vragen over het werk en bedrijf kan stellen.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button tot en met 30 oktober 2020. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we 25 deelnemers; je hoort uiterlijk woensdag 4 november of je geselecteerd bent om mee te doen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Nienke Visser (nienke.visser@gupta-strategists.nl) of Barteld Nanninga (barteld.nanninga@gupta-strategists.nl).

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 12 november 2020

Inschrijven voor: 31 oktober 2020

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online