RE:START LAB

Bedrijf
Datum
18 november 2020
Inschrijven voor
17 november 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

RE:START LAB: Columbia University School of the Arts & Minkowski verkennen in tweedaags live online programma samen met deelnemers hoe om te gaan met de nieuwe business realiteit van COVID-19.

Nu we steeds langer 'gevangen zitten' in een digitale wereld van werken op afstand wordt het steeds belangrijker om nieuwe tools, skills, methodiek en vaardigheden te leren die effectief zijn om weer grip op de toekomst te krijgen. Daarom heeft Minkowski, agency for applied futures samen met Columbia University School of the Arts een tweedaagse opleiding ontwikkeld, waarin je leert hoe je een nieuwe toekomstrichting kunt ontwikkelen en je business kunt herstarten. Het programma, genaamd RE:START LAB, is onderdeel van het online aanbod van Columbia University. Het tweedaagse, intensieve traject helpt deelnemers oplossingen te vinden voor de nieuwe realiteit van de COVID-19 pandemie.

RE:START LAB

Het programma onderwijst de basisprincipes van futures thinking, speculative design en narrative theory, waardoor deelnemers in staat worden gesteld inzichten uit verschillende industrieën te combineren om zo tot innovatieve breakthroughs te komen. Na afloop beschikken participanten over de juiste tools en mindset om realistische en inspirerende toekomstscenario’s te ontwerpen, en om de onvermijdelijke (design) uitdagingen die zich aandienen in het streven naar hun realisatie, het hoofd te kunnen bieden.

RE:START LAB is geen conventionele, door lezingen gestuurde training, maar een interactief programma gestoeld op methodieken die al meer dan tien jaar lang tastbare resultaten opleveren voor individuen, teams en organisaties.

Jörgen van der Sloot, oprichter Minkowski: “COVID-19 heeft de volatiliteit van de wereld van de afgelopen jaren, alleen maar versterkt. Onze manier van leven en werken is voorgoed veranderd en we worden geconfronteerd met uitdagingen die alleen door een nieuwe, meer creatieve en toekomstgerichte manier van denken, kunnen worden opgelost. RE:START LAB geeft de handvatten om de moeilijke beslissingen en obstakels die ons te wachten te staan, succesvol te kunnen nemen en te overwinnen.”

RE:START LAB vindt plaats op 18 & 19 November 2020 via Zoom. Meer informatie en opgave voor deelname, kan hier.  

Event informatie

Bedrijf: Minkowski

Datum: 18 november 2020

Inschrijven voor: 17 november 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online