Masterclass Marketing Accountability

Bedrijf
Datum
28 juni 2012
Inschrijven voor
28 juni 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Marketing is essentieel voor uw organisatie. Maar wat is exact de kwalitatieve en kwantitatieve toegevoegde waarde? In welke mate is investeren in marketing dan gerechtvaardigd? En wat betekent marketing voor de klant? Veel organisaties worstelen met vraagstukken rondom het thema Marketing Accountability. Finext Financial Services heeft onderzoek gedaan naar dit onderwerp binnen diverse banken en verzekeraars.

MASTERCLASS
Op donderdag 28 juni organiseert Finext Financial Services de masterclass Marketing Accountability. Tijdens deze middag worden de opmerkelijke bevindingen van het onderzoek gepresenteerd en wordt de vertaling gemaakt van wetenschappelijk inzicht naar het advies hoe om te gaan met dit thema binnen de eigen organisatie.

PROGRAMMA
De masterclass start om 13.00 uur en duurt tot 18.30 uur .

  • Prof. dr. Peter Leeflang behandelt het thema Marketing Accountability vanuit een wetenschappelijk perspectief.
  • Roland Knoester presenteert aan de hand van de resultaten uit het onderzoek de stand van zaken omtrent Marketing Accountability in de financiële sector en geeft hierop visie en feedback.
  • Aansluitend geven de sprekers invulling aan het interactieve gedeelte van de masterclass waarin de vertaling van theorie naar praktijk wordt gemaakt door middel van cases en discussies. Hierdoor verkrijgt u strategisch inzicht en praktische handvatten hoe om te gaan met dit thema.
  • Tijdens het buffetdiner is er gelegenheid uw bevindingen en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers en sprekers.

INSCHRIJVEN, KOSTEN EN LOCATIE
Inschrijven voor deze middag kan door een mail te sturen naar Finext Financial Services. De kosten bedragen Euro 149,- (exclusief BTW) per persoon. Deze masterclass geeft recht op 3 PE punten.

De masterclass wordt gehouden in Huis “De Werve”.
Adres gegevens:
Huis “De Werve”
Park de Werve 1
2274 ES Voorburg

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 28 juni 2012

Inschrijven voor: 28 juni 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals