Begroten en plannen 2.0 voor gemeenten

Bedrijf
Datum
20 juni 2012
Inschrijven voor
20 juni 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat: Forum Begroten en plannen 2.0 voor gemeenten
Voor wie: Behoor je tot de groep van beleidsmedewerkers, (concern) controllers, medewerkers financieel administratieve Zaken, bureau- of afdelingshoofden, dan is dit forum echt iets voor jou.
Wat levert het je op: De kans om jouw uitdagingen te toetsen.
Aanmelden: Stuur een mail naar info@finext.nl

Verkorten en vereenvoudigen van het planning en planningsproces
Een doorbraak voor gemeenten, zo mag de Finext oplossing voor het ondersteunen van het planning- en control proces gerust genoemd worden.

Een oplossing die budgethouders ondersteunt in het plannen van capaciteit, nieuw beleid, kostenverdeling, begroting, werkplannen, begrotingswijzigingen, budgetruimte en verantwoording. Een oplossing die tevens het proces van begrotingsmutaties ondersteunt en de workflow van goedkeuring van afdeling via het college naar de raad.

In dit forum gaan we dieper in op de kansen en mogelijkheden van deze nieuwe oplossing.

Het programma
Je wordt niet alleen geïnformeerd over de nieuwe begrotingsoplossing, maar ook zal een vertegenwoordiger van een gemeente je meenemen hoe dit in de praktijk werkt. De sessies zullen zo interactief mogelijk worden gemaakt, zodat alle aanwezigen ook de kans krijgen om hun uitdagingen te toetsen aan de oplossing.

Het programma voor dit forum ziet er als volgt uit:

08:30 – 09:00 : Ontvangst
09:00 – 10:00 : Begroten en Plannen 2.0 in de praktijk
10:00 – 12:00 : Digitale ondersteuning van het proces
12:00 – 13:00 : Lunch

Het delen van kennis en ervaring met branchegenoten onderling ervaren veel financials als nuttig en inspirerend. Ook hierin faciliteren we met een lunchbuffet in een locatie vol atmosfeer en een informele setting.

Informatie
Is je interesse gewekt, en wil je nu al meer informatie over dé oplossing voor de gemeentemarkt, neem dan gerust contact op met Stephan de Wit via email: Stephan.de.wit@finext.nl of telefonisch: 06 2909 2571

Aanmelden voor het forum kan al via info@finext.nl, we reserveren dan alvast een plaats voor je. Een officiële uitnodiging en directe inschrijvingsmogelijkheid via internet zal nog volgen.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 20 juni 2012

Inschrijven voor: 20 juni 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals