Online Inhousedag

Bedrijf
Datum
06 juli 2020
Inschrijven voor
01 juli 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je alles te weten komen over Strategy Consulting in de zorg? En hoe het is om bij Gupta te werken? Schrijf je dan in voor onze online inhousedag op maandagmiddag 6 juli! Tijdens deze dag ervaar je hoe het is om te denken en te werken als strategieconsultant. Samen met een team van andere getalenteerde studenten van verschillende achtergronden ga je een complexe zorgpuzzel oplossen. De consultants van Gupta Strategists coachen je team daarbij en helpen je om jouw vaardigheden zo goed mogelijk in te zetten.Gupta Strategists - Inhousedag

Programma

De inhousedag vindt plaats op maandagmiddag 7 juli en is geheel online. We starten met een kennismaking en inhoudelijke introductie van de case: een strategisch vraagstuk rondom de corona-crisis. Na de introductie ga je in groepjes aan de slag met de case onder begeleiding van een van onze consultants. We sluiten de middag af met een ‘speeddate’-sessie en een borrel, waarbij je onze collega’s kan leren kennen en al je vragen over het werk en bedrijf kan stellen.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button vóór woensdag 1 juli 2020. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we de deelnemers. Je hoort uiterlijk donderdag 2 juli of je geselecteerd bent. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Paulien Stegehuis. 

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 06 juli 2020

Inschrijven voor: 01 juli 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online