Innovatief Aanbesteden

Bedrijf
Datum
08 mei 2012
Inschrijven voor
08 mei 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De stijgende ambities in de utiliteitsbouw staan haaks op de krimpende budgetten die daarvoor beschikbaar zijn. Hoe kunnen wij in deze economische tijden alsnog ambities waarmaken, zonder dat de rekening meteen op het bord van de opdrachtgever ligt? Tijdens deze Squaretable gaan wij in op het nut en de noodzaak van innovatief aanbesteden. Hierbij spreekt onze opdrachtgever Alliander over de recente ervaring met innovatief aanbesteden in de bouw.

Faalkosten, ketensamenwerking en innovatief aanbesteden lijken modewoorden, maar zijn het volgens ons zeker niet. Wij geloven sterk in de samenhang tussen de bovengenoemde begrippen voor het waarmaken van hoge ambities. Door samenwerking in het aanbestedingsproces extra te stimuleren ontstaat uiteindelijk een optimale samenwerkingsvorm tussen ketenpartners inclusief de opdrachtgever. Faalkosten worden hierdoor gereduceerd en omgezet in een nieuwe marge, kennis en kunde van de markt kan zo optimaal worden ingezet en gecombineerd.

Heeft u interesse in de Squaretable 'Innovatief Aanbesteden: Het waarmaken van ambities'? Neem dan contact op met Anouk van der Have of CĂ©cile van Oppen.

Event informatie

Bedrijf: Squarewise

Datum: 08 mei 2012

Inschrijven voor: 08 mei 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals