Virtuele ronde tafel Zuyderland

Bedrijf
Datum
18 juni 2020
Inschrijven voor
18 juni 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodigen wij u uit voor de zevende Quint bijeenkomst over digitale strategie voor de zorgsector. Dit keer ontmoeten wij elkaar online. Tijdens onze bijeenkomsten behandelen we één tot twee strategische thema’s die in de zorg spelen, in dit geval: ‘De virtuele zorgorganisatie, noodoplossing of nieuwe manier van werken?’

Spreker Zuyderland: ‘’De beste zorg zo thuis mogelijk, ook na corona’’

David Jongen, voorzitter Raad van Bestuur van Zuyderland
Zuyderland’s digitale strategie: Over het waarom van deze strategie, de landelijke context en de manier waarop innovatie en digitalisering Zuyderland en haar regiopartners daarin helpt.
Hoe is / wordt de digitale strategie van Zuyderland beïnvloed door de corona crisis en welk proces volgt Zuyderland om de digitale strategie te implementeren. Hoe werken de cure en care divisies van Zuyderland hierin samen.

Zuyderland is een ziekenhuis op meerdere locaties, acht zorgcentra met buitenlocaties, twee hospices, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp en jeugdgezondheidszorg.

Sprekers Quint: “Nu vol gas op de (deels) virtuele zorgorganisatie”

Frank Willems en Wilco Bothof, partners bij Quint
Wat ziet Quint als de impact van corona op de digitale strategie van zorgorganisaties? Hoe wordt digitale zorg een structureel onderdeel van het business model? Wat zijn de succesfactoren?

Praktische informatie

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze virtuele ronde tafel. Deelname is vrij van kosten. Na de presentaties gaan we graag met u in gesprek. Dit event richt zich op Raad van Bestuur, CMIO, CNIO en CIO vanuit cure en care organisaties, als ook van eerstelijnszorg organisaties en brancheorganisaties. Bij vragen kunt u contact opnemen met Roos Mijnen, via +31 20 305 3700 of roos.mijnen@quintgroup.com.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 18 juni 2020

Inschrijven voor: 18 juni 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online