Digitalisering: actualiteit en klantgedrag binnen de consumptief kredietmarkt

Bedrijf
Datum
09 juni 2020
Inschrijven voor
09 juni 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In de huidige tijdsgeest staan aanbieders van hypothecaire, zakelijke en consumptieve kredieten voor grote vraagstukken op het gebied van digitalisering. De buitenwereld verandert snel en technologie maakt veel mogelijk. De huidige en toekomstige financiering van thema’s zoals de Corona-crisis en de klimaatplannen zal ontegenzeggelijk impact hebben op de dienstverleningsconcepten en het productenaanbod van uw organisatie. Ook verandert het gedrag van consumenten in hun zoektocht naar diverse vormen van krediet. De technologische ontwikkelingen en de nieuwe sociale en economische realiteit brengen alle onderdelen in organisaties samen rondom één centrale doelstelling: digitale transformatie.

Over dit webinar

Quint organiseert op donderdag 9 juni om 15.00u een webinar over dit onderwerp. Tijdens dit online event zal Ron van Vliet, CEO van consumptief krediet aanbieder Freo, zijn licht laten schijnen over diverse marktontwikkelingen en hoe Freo inspeelt op deze externe bewegingen. Quint zal vervolgens vanuit haar expertise en kennis toelichten hoe organisaties een digitale strategie en transformatie kunnen omarmen om zich klaar te maken voor de toekomst. Daarbij zullen ook resultaten worden gepresenteerd van een marktonderzoek dat Quint in samenwerking met Trendata heeft uitgevoerd naar het gedrag van consumenten in hun oriëntatiefase naar kredieten.

Over de spreker

Ron van Vliet is sinds 1 december 2018 algemeen directeur van kredietverlener Freo, onderdeel van Rabobank. In het verleden was Ron werkzaam in directiefuncties bij o.a. De Hypotheker en ING. Freo is sinds 2008 actief binnen de consumptief kredietmarkt en is momenteel marktleider binnen het directe distributiekanaal. De afgelopen jaren heeft Freo volop ingezet op digitalisering binnen de dienstverleningsketen, onder meer door de toepassing van bronontsluiting en PSD2.

Doelgroep

Dit event is interessant voor executives en leidinggevenden werkzaam binnen financiële dienstverleners.

Praktische informatie

Onze events zijn niet toegankelijk voor leveranciers. U kunt zich kosteloos aanmelden. Bij vragen over dit event kunt u contact opnemen met Roos Mijnen via roos.mijnen@quintgroup.com.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 09 juni 2020

Inschrijven voor: 09 juni 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online