Boekpresentatie De Vindtocht

Bedrijf
BMC
Datum
13 mei 2012
Inschrijven voor
13 mei 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geinteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Nadat Cees Oosterwijk twee jaar geleden debuteerde met de politieke roman ‘De Tijddood’, heeft hij meer dan twee jaar gewerkt aan zijn tour de force, ‘De Vindtocht’. Niet alleen een prachtige, ontroerende roman maar ook een innovatief product van formaat. Cees schreef het boek met filmbeelden in zijn achterhoofd. Hij heeft dat idee doorgezet en vijf kortefilms geproduceerd en integraal opgenomen in het boek. Met behulp van een QR-code zijn deze korte films te zien. Soms zijn ze ondersteunend aan het verhaal, vaker is het een flash-forward of verdieping van een passage uit het boek. Cees schreef het storyboard voor deze films en componeerde de muziek. Bovendien speelde hij die muziekscore ook nog eens zelf in.

Wij zijn natuurlijk trots op onze collega en partner van BMC. Daarom willen we graag zoveel mogelijk van zijn en onze bekenden uit de werksfeer van de lancering van het boek laten genieten op zondag 13 mei 2012. Want ook dat is uiteraard niet standaard bij Cees. Samen met collega Oeds Westerhof, directeur van LUX, en Frédérique Bijl, directeur bij SWB, stelde hij een inspirerend programma samen rond het thema ‘zoeken en vinden’, dat de rode draad is van ‘De Vindtocht’. Film, muziek, toneel, debatten, interviews en informele gezelligheid staan borg voor een dijk van een middag.

Wij nodigen al onze relaties die moeder zijn graag uit. Bent u zelf geen moeder, maar heeft u wel een partner die moeder is, dan kunt u haar met uw kinderen gratis een prachtige middag bezorgen. Is dat geen creatieve en aangename verrassing voor u, als moeder, of voor u als echtgenoot en voor jullie kinderen? Dit moederdagcadeau wordt u aangeboden door BMC, de trotse werkgever van de auteur.

Klik hier om je aan te melden!

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 13 mei 2012

Inschrijven voor: 13 mei 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geinteresseerden