Webinar 'Van fiscale risico's naar beheersing'

Bedrijf
Datum
09 juni 2020
Inschrijven voor
08 juni 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De maatschappelijke verschuiving van belastingbesparing naar risicobeheersing en de focus op goede fiscale compliance blijft doorgaan. Met als gevolg nieuwe en veranderende wetgeving. Weet u wat uw belangrijkste fiscale risico’s zijn?

Weet u hoe u deze risico’s identificeert en beheerst? En indien u al een horizontaal toezicht convenant heeft: wat gaat de impact zijn van de 2020 plannen van de Belastingdienst? Wij geven u graag de antwoorden op deze vragen.

Een belangrijk punt van discussie zijn de plannen van de Belastingdienst voor horizontaal toezicht. Controleplichtige ondernemingen krijgen een gemoderniseerd en aangescherpt convenant. Hiernaast krijgt de top 100 ondernemingen in Nederland te maken met een individueel toezichtsplan als opvolger van het horizontaal toezicht convenant.

Graag geven wij u inzicht in de impact, op uw onderneming en uw beheersingsmaatregelen, als gevolg van deze ontwikkelingen.

Meld u daarom aan voor ons webinar ‘Van fiscale risico’s naar beheersing’ op dinsdag 9 juni.

Voor wie is dit seminar interessant?

Dit seminar is interessant voor CFO’s, financieel directeuren, tax managers, heads of tax, controllers, toezichthouders, risk managers, compliance managers, met een interesse in de beheersing van fiscale risico’s binnen uw bedrijf en de zienswijze hierop van de Belastingdienst in het kader van Horizontaal Toezicht.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 09 juni 2020

Inschrijven voor: 08 juni 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online