Online Informatieavond - Rotterdam

Bedrijf
Datum
20 mei 2020
Inschrijven voor
20 mei 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In September 2020 gaat er weer een nieuwe projectronde van start en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe analytische, ondernemende en sociale studenten die ons team komen versterken. Lijkt het je leuk om naast je studie als non-profit consultant te werken voor klanten waar normaal gesproken geen strategisch advies komt èn wil jij jezelf ontwikkelen door trainingen van onze partners, de grote consultants (o.a. AT Kearney, McKinsey & Company, BCG, Bain & Company, EY-Parthenon en Strategy&)? Ervaar hoe het is om consultant te zijn tijdens onze informatieavond op woensdag 20 mei om 19.30 uur! De avond zal via het online platform “Zoom” worden gehouden, dus de avond zal doorgaan ondanks de omstandigheden.

Programma

Tijdens de Online Informatieavond zullen consultants uitleggen wat hun werk inhoudt aan de hand van een presentatie en wat meer vertellen over hun persoonlijke ervaringen bij De Kleine Consultant. Daarna zal er de mogelijkheid zijn om informeel vragen te kunnen stellen aan consultants over het sollicitatieproces en het werk via "speeddaten’’.

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken slimme enthousiaste, WO studenten (die tijdens de sollicitatieprocedure minstens 90 ECTS hebben) van álle studierichtingen die op zoek zijn naar een uitdaging naast hun studie.

Solliciteren?

Enthousiast na de avond? Onze sollicitatiedeadline is zaterdag 6 juni 23:59. Stuur voor die tijd je CV, cijferlijsten (middelbare school & universiteit) en een korte motivatiebrief naar rotterdam@dekleineconsultant.nl. Wie aangenomen wordt, start in september.

Deadline sollicitatie: 6 juni 23:59
1e sollicitatieronde: 12 en 13 juni
2e sollicitatieronde: 14 en 15 juni
Zorg dat je tijdens ons sollicitatieweekend voldoende beschikbaar bent.

Vragen?

Heb je nog vragen of kan je niet naar de avond komen? Op 2 juni hebben we ook nog een This Is The Case (TITC) avond: https://www.facebook.com/events/209970160302323/

Stuur anders een e-mail naar rotterdam@dekleineconsultant.nl, zodat we een digitaal kopje koffie met je kunnen gaan drinken! Voor extra informatie kun je ook terecht op onze website: www.dekleineconsultant.nl

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 20 mei 2020

Inschrijven voor: 20 mei 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online