Online Masterclass Zakelijk Tekenen

Bedrijf
Datum
20 april 2020
Inschrijven voor
20 april 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het uitleggen van complexe zaken is… complex. Bij Getting the picture geloven wij in de kracht van visualisaties bij het inzichtelijk maken van dit soort zaken. Wij geloven dat een tekening transparanter, doeltreffender en toegankelijker is dan een lap tekst.

Een manier waarop wij onze klanten helpen is via onze workshop ‘Zakelijk tekenen’. Deze workshop is voor iedereen die graag tekeningen inzet in presentaties, brainstormsessies of vergaderingen, maar nog niet goed weet hoe. Veel deelnemers denken ten onrechte dat je een groot tekentalent moet zijn om zakelijk tekenen toe te passen, wat drempelverhogend werkt om het ‘gewoon’ te gaan doen. 

Tijdens de workshop leer je de basis van het visueel communiceren en helpen wij je om van je tekenangst af te komen. De skill zakelijk tekenen is binnen veel beroepsgroepen bruikbaar, maar zeker ook binnen de consultancy. Wie veel bij klanten zit en daar trajecten begeleidt, komt waarschijnlijk vaak in de situatie waarin iets moet worden uitgelegd. Hoe mooi is het dan als je een stift kan pakken en direct en simpel complexe materie inzichtelijk kan maken? 

Tekeningen werken verhelderend, waardoor je stakeholders makkelijker meeneemt in je verhaal en er eerder draagvlak en begrip ontstaat voor de boodschap die je wil overbrengen. En omdat dit op veel verschillende manieren en in veel verschillende situaties toepasbaar is, kunnen wij aan de hand van de klantbehoefte echt maatwerk aanbieden. 

Zo gebruiken wij visual thinking om onze klanten te adviseren op het gebied van bijvoorbeeld strategie, innovatie, verandering en legal design. Zo hebben we bijvoorbeeld Accenture en McKinsey bijgestaan met het begeleiden van verschillende verandertrajecten van hun klanten. Door onze krachten te bundelen, hebben we samen mooie resultaten weten te behalen. 

Normaliter geven wij deze workshop in een speciale workshopruimte op ons kantoor, maar vanwege de coronacrisis bieden wij hem nu ook online aan. Dus ben jij het zat om een lamme hand van het schrijven te krijgen en heb je behoefte aan een methode om met eenvoudige en heldere tekeningen kennis over te brengen of processen inzichtelijk te maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Inschrijven voor de cursus kan via deze link.

Event informatie

Bedrijf: Getting the picture

Datum: 20 april 2020

Inschrijven voor: 20 april 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online