Digitale kop koffie met het KPMG Deal & Growth Strategy team

Bedrijf
Datum
31 mei 2020
Inschrijven voor
31 mei 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van strategieconsulting én deals? Neem dan contact met ons op voor een digitale kennismaking met een van onze collega’s. Wij vertellen je tijdens een digitaal koffiegesprek graag meer over wat wij doen en de starters mogelijkheden binnen ons team.

Waarom je dit niet wilt missen

De doorlooptijd van de projecten is kort en de projecten zijn ook compleet verschillend qua industrie, vraagstuk en team samenstelling. Hierdoor biedt een stage of startersfunctie bij Deal & Growth Strategy jou de mogelijkheid om je in korte tijd te ontwikkelen tot een allround strategie consultant met daarnaast veel M&A kennis.
Ben je analytisch, ambitieus en communicatief vaardig? Zit je daarnaast in het laatste jaar van je universitaire opleiding Bedrijfskunde, Economie, Econometrie of een andere academische technische of financiële studie en ben je nieuwsgierig naar de collega's en sfeer binnen ons team? Upload dan je CV via de website en je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking!

KPMG Deal & Growth Strategy

Het Deal & Growth Strategy team adviseert private-equity partijen en corporates omtrent overnames, investeringen en strategische vraagstukken. Bij overnames helpen we klanten bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Daarnaast adviseren we onze klanten bij strategische vraagstukken zoals het betreden van een nieuwe markt of het definiëren van hun strategie. Onze projecten hebben grote impact op de bedrijfsvoering waardoor je veelal samen met investment directors en C-level executives werkt. 

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 31 mei 2020

Inschrijven voor: 31 mei 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Online