Webinar SAP Commercial Project Management (CPM)

Bedrijf
Datum
16 april 2020
Inschrijven voor
15 april 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
's-Hertogenbosch
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

SAP Commercial Project Management (CPM): één versie van de waarheid

Steeds meer projectmatig werkende bedrijven adopteren SAP Commercial Project Management (CPM). Sinds de SAP S/4HANA release 1709 is het zelfs een basisfunctionaliteit in SAP. SAP CPM biedt één versie van de waarheid voor projectcontrollers en projectmanagers en maakt daarmee projecten voorspelbaar en controleerbaar. Alle activiteiten rondom een project, van planning en uitvoering tot monitoring en controlling, kunnen hiermee real time vanuit één oplossing worden aangestuurd en uitgevoerd. 

Benieuwd hoe u uw ERP-systeem en projectmanagement met behulp van CPM optimaal kunt benutten? Dit leggen we u graag uit tijdens onze webinar.

Programma 

Op donderdag 16 april brengen we u een inhoudelijk programma over de toegevoegde waarde van SAP CPM. De webinar start met een product overview en een live demo over de mogelijkheden binnen CPM. Vervolgens zoomen we in op de kracht van deze oplossing: het vanuit financieel en operationeel oogpunt voorspelbaar en controleerbaar maken van projecten.

De webinar wordt afgesloten met een bijdrage van Luc Boon, Global ERP Program Manager bij Royal BAM Group. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden deelt hij zijn ervaringen met de oplossing.

Wat: Webinar
Waar: Dimensys | Europalaan 8, 's-Hertogenbosch
Wanneer: Donderdag 16 april, vanaf 14.00 uur
Voor wie: Project Controllers, Project Managers, Programma Managers, IT Managers, Project Directeuren, CFO’s, CEO’s, en vergelijkbare rollen.
Entree: Gratis

* Deze webinar is niet toegankelijk voor consultants 

Event informatie

Bedrijf: Dimensys

Datum: 16 april 2020

Inschrijven voor: 15 april 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: 's-Hertogenbosch