'Crack the case' oefen sessie: Kom je consulting case skills oefenen bij Eden McCallum

Bedrijf
Datum
17 april 2020
Inschrijven voor
09 april 2020
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdagmiddag 17 april organiseren wij een case oefensessie op ons kantoor in Amsterdam. Deze sessie is bedoeld voor studenten met een academisch achtergrond die zich aan het voorbereiden zijn op consulting interviews.

Eden McCallum werd in 2000 in Londen opgericht en in 2008 werd in Amsterdam het Benelux kantoor geopend door Heleen Wachters en Marjon Wanders. Met een innovatieve, nieuwe benadering van strategie advies is Eden McCallum een pionier binnen het vakgebied. Een netwerk van de beste freelance-consultants, aangevuld met onze getalenteerde in-house analisten, stelt ons in staat cliënten te helpen met het oplossen van hun grootste uitdagingen. Voor meer informatie kijk op: https://edenmccallum.com.

Wat kun je verwachten bij de “crack the case” sessie?  Een introductie van Eden McCallum en het Analyst programme, veel handige tips en tricks en vooral veel oefenen van cases onder begeleiding van onze analisten.  Je zult bijvoorbeeld kunnen oefenen op analytisch vermogen, creativiteit en het structureel aanpakken van problemen. Ook zal er ruimte zijn om informele vragen te stellen aan onze collega's.

Voor meer informatie over ons analisten programma en profielen van analisten, kijk op: https://edenmccallum.com/join-us/analyst/

Ben je geïnteresseerd? Stuur voor donderdag 9 april 17:00 een mail naar: analystrecruitmentbenelux@edenmccallum.com met je CV en cijferlijsten (bachelor en master). Uiterlijk dinsdag 14 april zal je horen of je bent geselecteerd.

Event informatie

Bedrijf: Eden McCallum

Datum: 17 april 2020

Inschrijven voor: 09 april 2020

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam