Onderwijsseminar Sep. 2012

Bedrijf
Datum
19 september 2012
Inschrijven voor
12 september 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals werkzaam in het onderwijs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Onderwijsseminar ‘Met de botte bijl of anders…’

Verbetering hand in hand met betaalbaarheid

Minister Van Bijsterveldt heeft in het Actieplan ‘Focus op vakmanschap’ een duidelijke ambitie neergelegd voor ROC’s.  Meer onderwijstijd, betere examens en professionelere docenten zijn gestelde doelen, terwijl de bekostigingsstructuur vraagt om een scherpe blik op de financiële huishouding. Een grondige herziening van onderwijs- en organisatiemodellen is in veel gevallen het gevolg. Maar hoe realiseer je deze; door het zetten van de botte bijl in uw organisatie, of kan het toch anders?

Tijdens dit middagseminar identificeren we de ingrediënten voor een duurzame en betaalbare verbetering van onderwijskwaliteit. Een aantal inspirerende sprekers zal u trakteren op hun visie op mogelijke maatregelen en wat de succesfactoren bij de realisatie van deze maatregelen zijn, met speciale aandacht voor de meetbare effecten voor instelling, werkveld en studenten.

Harry van de Kraats (Directeur Personeel & Organisatie NS; één van de grootste werkgevers van Nederland) en Preston Henshuijs (Voorzitter JOB, belangenvertegenwoordiger van MBO-studenten) zullen tijdens het seminar een kritische blik werpen op de voorgestelde maatregelen vanuit hun perspectief!

Aanmelden
Meld je aan voor de middagseminar van Turner op deze pagina.

Event informatie

Bedrijf: Turner

Datum: 19 september 2012

Inschrijven voor: 12 september 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals werkzaam in het onderwijs