Deals Inhousedag

Bedrijf
Datum
15 mei 2020
Inschrijven voor
02 maart 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je kennis maken met de verschillende teams en werkzaamheden binnen KPMG Deals (Corporate Finance, Transaction Services en Separation & Integration)? En wil je ervaren hoe het is om een Deal te closen? Leer je toekomstige collega's van Deals kennen tijdens deze inhousedag! Ben jij erbij?

Deals

Bij KPMG Deals halen we met regelmaat de voorpagina's. Van fusies van middelgrote ondernemingen tot internationale megaovernames: we begeleiden er honderden per jaar. Hoe we betrokken zijn bij dit voorpagina nieuws? Voorafgaand aan een deal schatten we de financiële kansen en risico's van een fusie of overname in. We analyseren en modelleren zowel historische als forecast cijfers en bekijken de mogelijkheden tot het realiseren van synergieën of kostenbesparingen, om uiteindelijk tot een waardebepaling van de beoogde deal te komen. 

Waarom je dit niet wilt missen

  • Unieke kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG en met Deals
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen aan Executives, Managers en Partners
  • Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces
  • Leuke manier om je netwerk uit te breiden

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling

Tijdens onze Inhousedag zullen KPMG’ers die werkzaam zijn bij Deals je informeren en meenemen in de dagelijkse werkzaamheden en projecten. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een praktijk opdracht om zo een goed beeld te krijgen van onze dienstverlening. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel!

Zijn jij en KPMG de perfecte match?

Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy, kwantitatieve (bijvoorbeeld Econometrie of Wiskunde) of een technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een professioneel kritische houding? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 15 mei tijdens de Deals Inhousedag.

Inschrijven en meer informatie

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan uiterlijk op  6 mei! Vrijdag 8 mei hoor je of je geselecteerd bent. Vragen? Neem contact op met onze recruiter Tamara Jonkman via jonkman.tamara@kpmg.nl. 

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 15 mei 2020

Inschrijven voor: 02 maart 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen