Sustainable operations or Out of Business?

Bedrijf
Datum
19 april 2012
Inschrijven voor
18 april 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vooral de kritische consument, maar ook de aandeelhouder verwacht tegenwoordig dat uw organisatie groen is. Niet meegaan met deze trend is geen optie en zou op den duur zelfs “Out of Business” kunnen betekenen. Zeker als de concurrentie dit wél oppakt. Want weet u eigenlijk precies waarop u moet rapporteren als het gaat om Sustainability? Wat zijn de eisen? En wat is hierbij de juiste aanvliegroute? Wist u dat er een standaard bestaat en dat u gebruik kunt maken van voorgedefinieerde stuurrapportages?

Op deze vragen kunt u snel antwoord krijgen. Immers op 19 april organiseert Logica een seminar over Sustainability: een schets van de actuele situatie, trends en een aantal cases.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

17:30 uur
Ontvangst met buffet 

18:20 uur
Introductie - Theo de Laat, Principal Business consultant bij Logica 

18:30 uur
Logica's visie op Sustainability, standaarden en richtlijnen voor Operations - Victor Beverloo, Business consultant bij Logica 

19:00 uur Pauze

19:10 uur
Hoe Logica MARS heeft geholpen om het energieverbruik in het productieproces inzichtelijk te maken, zodat het managen hiervan mogelijk is – Peter van den Heuvel, practice lead manufacturing IT Door onze ruime ervaring in het Manufacturing werkveld (meer dan 20 jaar) kan Logica snel inspelen op nieuwe initiatieven op het gebied van energiemanagement, in combinatie met productiebesturing.

19:50 uur
Hoe Logica haar klanten heeft geholpen om snel inzicht te verkrijgen in de volwassenheid op het gebied van Sustainable Manufacturing. Dit wordt toegelicht aan de hand van twee klantcases – Cecile Theunissen, SAP Logistiek & Manufacturing consultant

Logica legt haar focus op Sustainable Manufacturing wat geleid heeft tot Sustainability Dashboards met realtime informatie en een Sustainability Rapportage oplossing.

20:30 uur
Wrap up – Cees van Seventer, business development manager

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor te Eindhoven op donderdag 19 april. We starten om 17.30 met een uitgebreid buffet. Het inhoudelijke programma begint om 18.20 en duurt tot uiterlijk 20.30. Binnen het programma is er volop ruimte voor discussie en vragen.

U kunt uw deelname eenvoudig bevestigen door dit aanmeldformulier volledig in te vullen. U ontvangt dan een bevestiging voor deelname.

Klik hier om in te schrijven!

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 19 april 2012

Inschrijven voor: 18 april 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals