Finance & Business Services Inhousedag

Bedrijf
Datum
21 februari 2020
Inschrijven voor
12 februari 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je kennis maken met de verschillende teams en werkzaamheden binnen KPMG Finance & Business Services (Digital Sourcing, Global Business Services, Finance/HR Transformation, Procurement, Enterprise Performance Management of Robotics)? En wil je ervaren hoe het is om een klant te helpen met het inrichten en optimaliseren van processesen binnen IT, Finance, HR of Inkoop? Leer je toekomstige collega's van FBS kennen tijdens deze inhousedag! Ben jij erbij? 

Finance & Business Services

Je leest er vaak over in de krant: ingrijpende organisatorische transformaties. Op het moment dat een bedrijf naar buiten treedt met het nieuws dat er, bijvoorbeeld als gevolg van een fusie of overname, inkoopbesparingen gerealiseerd moeten worden, een Shared Service Center wordt geopend, het bedrijf overgaat op een nieuwe IT infrastructuur, processen worden gerobotiseerd of een reorganisatie gaat volgen, dan is hier al een lang traject aan vooraf gegaan.

Wil jij organisaties future-proof maken? Dat kan bij KPMG Finance & Business Services (FBS)! FBS helpt nationale en internationale klanten met het inrichten en optimaliseren van ondersteunende functies, zoals IT, Finance, HR en Inkoop. Dit is belangrijk om concurrerend te zijn in een globaliserende en veranderende markt. Van strategie, ontwerp, implementatie naar verdere optimalisatie: bij ons bedien je de hele breedte van een transformatie project in elke industrie om zodoende organisaties future-proof te maken.

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling

Tijdens onze inhousedag zullen KPMG’ers die werkzaam zijn bij Finance & Business Services je informeren en meenemen in de dagelijkse werkzaamheden en projecten. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een praktijk opdracht om zo een goed te krijgen van onze dienstverlening. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel!

Zijn jij en KPMG de perfecte match?

Heb jij een technische of financiële academische achtergrond, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Supply Chain of een andere technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een professioneel kritische houding? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken binnen een sociaal, betrokken team? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op 21 februari tijdens de KPMG Finance & Business Services Inhousedag.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Unieke kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG en met Finance & Business Services
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen aan Consultants, Managers en Partners
  • Door middel van een praktijkcase ervaar je hoe het is om als KPMG'er een hele transformatie te begeleiden
  • Leuke manier om je netwerk uit te breiden

Inschrijven en meer informatie

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan uiterlijk op 12 februari! Vrijdag 14 februari hoor je of je geselecteerd bent. Spreekt onze afdeling je nu al voldoende aan? Dan kun je ook direct solliciteren op onze vacature pagina. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter Tamara Jonkman. 

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 21 februari 2020

Inschrijven voor: 12 februari 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam