Wervingsborrel voor senior adviseurs

Bedrijf
Datum
13 maart 2020
Inschrijven voor
13 maart 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals met 7+ jaar ervaring
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Je hebt passie voor je vak en je wil impact maken in onze maatschappij? In een bedrijf waar ondernemerschap centraal staat, iedereen mede-eigenaar is en jong talent en ervaren adviseurs elkaar uitdagen?  Als dit je aanspreekt en je hebt meer dan 7 jaar ervaring, dan nodigen we je graag uit om een borrel met ons te drinken op vrijdag 13 maart. Voor sommigen misschien een ongeluksdag, maar wie weet voor jou de gouden match! En heb je minder dan 7 jaar ervaring, kom dan naar onze selectiedag op 10 februari.

Wie zoeken we nu precies?

Vanwege onze groei, zoeken wij senior adviseurs met ervaring in de volgende markten; binnenlands bestuur, zorg, agri-food, real estate en leiderschap, leren & ontwikkelen. Mensen die bij ons werken vinden het leuk om ook af en toe in andere sectoren te adviseren. Je bent enthousiast en gemotiveerd om samen met het team te ontwikkelen, waarbij je inhoudelijke vraagstukken afwisselt met contact met opdrachtgevers. Hierbij weet je goed te bewegen in een complexe omgeving. Je bent ondernemend, gedreven, onafhankelijk in je mening, hebt een stevige, originele persoonlijkheid, humor en lef. Klik hier om het uitgebreide profiel te bekijken >>

Wie zijn we eigenlijk?

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen en het streven naar maatschappelijke impact zit in ons DNA. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Een dag in de maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen. Inhoudelijk hebben we daarbij een sterke focus op samenwerken in netwerkverbanden. In onderstaand filmpje geven we u een korte impressie van ons kantoor en onze werkwijze.

Wanneer ontmoeten we elkaar?

Waar? Rijnconsult, Courtyard Building, Orteliuslaan 1000, Utrecht
Wanneer? Vrijdag 13 maart
Hoe laat? vanaf 16.00 tot ongeveer 18.00 uur

Interesse?

Stuur dan een mail naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl en dan nemen wij nog even contact met je op. En mocht je deze dag niet kunnen, dan maken wij graag een afspraak op een andere dag.

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 13 maart 2020

Inschrijven voor: 13 maart 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals met 7+ jaar ervaring

Locatie: Amersfoort