Brain Boost: Terugblik op jurisprudentie 2019

Bedrijf
Datum
13 februari 2020
Inschrijven voor
12 februari 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Inkopers en juristen uit de publieke sector
Locatie
Eindhoven
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In de eerste Brain Boost van 2020 blikken we terug op het jurisprudentiejaar 2019 en bespreken we met u de meest relevante uitspraken. Zo moeten we ons inmiddels afvragen of het nog wel nut heeft om een beroep op rechtsverwerking te doen. En wanneer is een gunningsbeslissing nu écht voldoende gemotiveerd? En is het verschuiven van de ingangsdatum van een overeenkomst een wezenlijke wijziging, of toch niet?

Deze zaken komen, samen met de overige uitspraken die de meest verstrekkende gevolgen hebben voor de dagelijkse inkooppraktijk, uitgebreid aan bod. Daarnaast hebben we alle in 2019 verschenen uitspraken voor u opgenomen in onze database, en dat leidt tot zeer interessante inzichten. Weet u bijvoorbeeld in hoeveel procent van de zaken de aanbestedende dienst als gedaagde wint? En is de rechtbank in Midden-Nederland strenger voor aanbestedende diensten dan de rechtbank Den Haag? En over welk aanbestedingsrechtelijk onderwerp wordt het vaakst geprocedeerd?

Kortom: de hoogste tijd om een volledige Brain Boost te wijden aan deze uitspraken. Neem deel en laat u bijpraten over de de laatste stand van zaken op het gebied van het aanbestedingsrecht.

Trainer: Niels Hoppenbrouwers, senior aanbestedingsjurist bij AevesBenefit

Datum: Donderdag 13 februari 2020

Programma

14.00 – 17.00 uur Brain Boost

17.00 – 18.00 uur borrel

Kosten: Deelname is gratis

Locatie: Kantoor van het NIC (Bogert 26 in Eindhoven)

Doelgroep: Inkopers en juristen uit de publieke sector

Inschrijven: Inschrijven voor de workshop van Brain Boost kan via een e-mail aan info@aevesbenefit.com. U ontvangt na aanmelding een bevestiging met een routebeschrijving.

AevesBenefit organiseert iedere 6 weken een Brain Boost sessie waar een aanbestedingsrechtelijk relevant onderwerp centraal staat. Deelnemers worden bijgepraat over de juridische kaders en de ontwikkelingen in de rechtspraak. Ook worden onderling relevante ervaringen gedeeld en wordt de sessie afgesloten met praktische tips en tricks.

Event informatie

Bedrijf: AevesBenefit

Datum: 13 februari 2020

Inschrijven voor: 12 februari 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Inkopers en juristen uit de publieke sector

Locatie: Eindhoven