Ontbijtsessie Zorg Van digitale strategie naar implementatie

Bedrijf
Datum
31 januari 2020
Inschrijven voor
30 januari 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je weten wat een goede digitale strategie is en hoe je deze onderscheidend maakt voor jouw zorgorganisatie? Wil je weten wat de ervaringen zijn van uitbesteding in een zorgorganisatie? En ben je op zoek naar praktijkervaringen in het implementeren van een digitale strategie of het realiseren van een sourcing strategie? Dan is de ontbijtsessie van digitale strategie naar implementatie tijdens de nationale eHealth week; een aanrader voor jou! 

De inhoud van deze ontbijtsessie

In deze ontbijtsessie laten wij op basis van praktijkervaring zien hoe je een effectieve digitale strategie ontwikkelt, hoe je de hobbels overwint in de vertaalslag naar implementatie in jouw zorgorganisatie en hoe dit samenhangt met een succesvol uit te voeren sourcingstrategie. De klant is aan het woord en er is veel ruimte voor uitwisseling van de ervaringen van de deelnemers.

Sprekers

Frank Willems en Koen Rozendaal (Quint) delen hun ervaring en best practices in het ontwikkelen van een digitale strategie die ook echt werkt in de praktijk; hoe is deze is opgebouwd, hoe krijg je effectief de stakeholders mee en hoe wordt de relatie gelegd met de organisatiestrategie, eHealth strategie en de sourcing strategie?

Leon Peters, IT manager bij Sint Jans Gasthuis in Weert deelt zijn praktijkervaring hoe hij de vertaalslag van een digitale- en sourcing strategie heeft gemaakt in zijn eigen ziekenhuis; hoe hij de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht heeft betrokken in de besluitvorming, hoe hij zijn eigen IT afdeling aan het veranderen is van operationele IT uitvoerder naar regievoerder en hoe hij het medisch personeel en de staf betrekt bij dit veranderproces. Tevens vertelt hij over de hobbels die hij tegenkomt in dit veranderproces.

Leo Arends, ICMT manager bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland deelt zijn praktijkervaring hoe hij de standaardisatie van IT via uitbesteding organiseert, zijn IT organisatie verandert en ondertussen ook een nieuw ECD invoert. 

Voor wie is deze ontbijtsessie bestemd?

We blijven zo dicht mogelijk bij de praktijk en de alledaagse vraagstukken in de zorg. Deze interactieve ontbijtsessie is bestemd voor zorgmanagers, IT managers, CIO’s, CMIO’s, CNIO’s, informatiemanagers of beleidsadviseurs van zowel cure organisaties als care organisaties. 

Programma

  • 08.00 – 08.30 Ontvangst & ontbijt
  • 08.30 – 08.45 Welkom door Wilco Bothof (Quint)
  • 08.45 – 09.00 Hoe maak je een succesvolle digitale strategie door Frank Willems en Koen Rozendaal
  • 09.00 – 09.45 Implementatie digitale strategie en sourcing strategie door Leon Peters
  • 09.45 – 10.00 Pauze
  • 10.00 – 10.45 Praktijkervaring met IT standaardisatie en ECD implementatie door Leo Arends
  • 10.45 – 11.00 Conclusies en afsluiting

Graag nodigen wij u uit op 31 januari 2020 op het Quint Experience Center, Oude Molen 1 in Amstelveen. U kunt zich kosteloos aanmelden.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 31 januari 2020

Inschrijven voor: 30 januari 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amstelveen