Speeddate Arlande Management Development Programma

Bedrijf
Datum
18 oktober 2019
Inschrijven voor
17 oktober 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 18 oktober organiseert Arlande een Speeddate voor het Management Development Programma. Een mooie manier om op een informele wijze Arlande nog beter te leren kennen.

Arlande Management Development Programma

Ben jij klaar voor een tweede stap in jouw loopbaan? Wil jij je verder gaan ontwikkelen op het management vlak? Lees dan gauw verder hoe Arlande jou hier binnen twee jaar klaarstoomt middels ons Management Development programma!

Arlande biedt jonge managementtalenten de mogelijkheid een 2-jarig Management Development traject te volgen. Gedurende dit programma maak je een persoonlijke en professionele ontwikkeling op management- en adviesgebied door, kun je je breed oriënteren in een managementomgeving, voer je verschillende opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers, werk je aan je leiderschaps- en adviesvaardigheden en heb je gedurende het traject een coach tot je beschikking.

Dit alles in een uitdagende en stimulerende omgeving, in samenwerking met ervaren collega’s.

Arlande is een management- en adviesbureau dat organisaties al bijna 20 jaar helpt hun ambities waar te maken. Dit doen wij door het ad interim invullen van management functies, het managen van veranderingen en door het aansturen van projecten en programma’s.

 

Event informatie

Bedrijf: Arlande

Datum: 18 oktober 2019

Inschrijven voor: 17 oktober 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals

Locatie: Baarn