Business Course Gupta Strategists

Bedrijf
Datum
13 november 2019
Inschrijven voor
01 november 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je alles te weten komen over Strategy Consulting in Healthcare? Schrijf je dan in voor onze Business Course op 13 en 14 november in Amsterdam. In twee dagen ervaar je hoe het is om te denken en te werken als strategieconsultant. Samen met een team van andere getalenteerde studenten van verschillende achtergronden ga je een complexe zorgpuzzel oplossen. De consultants van Gupta Strategists coachen je team daarbij en helpen je om jouw vaardigheden zo goed mogelijk in te zetten.

Gupta Strategists - Business Course 2019

Programma

De Business Course vindt plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november in Huize Frankendael, Amsterdam. Op woensdagmiddag starten we met een kennismaking en de inhoudelijke introductie van de case: een zorgaanbieder vraagt jouw team om advies bij het maken van een belangrijke beslissing. Na de introductie ga je in groepjes aan de slag met de case. Na het harde werken staat het avondprogramma in het kader van ontspanning. Tijdens het diner leer je een groot deel van ons team kennen. Voor iedereen die dat leuk vindt, sluiten we de avond af met een borrel. Wij regelen een hotelovernachting in Amsterdam voor je. De tweede dag staat in het teken van het oplossen van de case en het maken van een presentatie. Jullie presenteren je aanbevelingen aan het eind van de dag aan een jury, die vervolgens een winnaar kiest.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande button vóór vrijdag 1 november 2019. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we de deelnemers. Je hoort uiterlijk woensdag 6 november of je geselecteerd bent. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Joost de Vries (joost.devries@gupta.nl).

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 13 november 2019

Inschrijven voor: 01 november 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam