Daysprint Amsterdam

Bedrijf
PwC
Datum
13 november 2019
Inschrijven voor
13 november 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van Werkstudent naar Tax Partner in één dag

Just a day at the office….

Goedemorgen! Jouw eerste werkdag bij PwC is begonnen. Je start met een bak koffie en je opent je mailbox met bovenaan een urgente vraag vanuit een klant. De deadline is krap, je gaat meteen aan de slag. Samen met je team bespreek je de vervolgstappen. Je wilt toch nog even sparren en belt hiervoor een collega. Zij geeft jullie waardevolle input die helpt bij het oplossen van de klantvraag. Even later presenteren jullie vol vertrouwen de case aan de partner.

Top! De presentatie ging goed, zó goed dat je promotie hebt gemaakt van consultant naar manager. En vandaag kun je nog verder doorgroeien.... 

Dit is jouw DaySprint, een unieke inhousedag waarin je in één dag van werkstudent naar partner sprint om zo te ervaren hoe jouw toekomst bij PwC eruit kan zien. Tijdens DaySprint zie jij het echte werken en leer je dingen die je niet op school leert. Je krijgt inzicht in wat de impact van Technologie is op ons werk en wat onze visie is op de fiscale wereld van de toekomst. In één dag maak je mee wat je tegen kan komen als je bij PwC aan de slag gaat in onze Tax praktijk. Je krijgt alle ruimte om jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te toetsen en kan jezelf op beide vlakken laten zien. En heb je dan nog vragen, stel deze dan aan de PwC’ers die tijdens deze dag aanwezig zijn. Gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor? 

De dag sluiten we af met een borrel en diner, want ook  informele momenten zijn belangrijk tijdens je carrière bij PwC.

Wie ben je? 

Je bent tweede- of derdejaars Bachelor of Master student Fiscaal Recht of Fiscale Economie en hebt interesse om PwC en onze Tax praktijk te leren kennen. Mogelijk heb je al een keer kennisgemaakt op een ander evenement van PwC, grijp dan nu je kans om een echte werkdag op ons kantoor te ervaren.

Heb je nog niet eerder met ons kennis gemaakt, ook dan nodigen we je van harte uit.

Wanneer en waar start jouw sprint?

De DaySprints zijn van 10:00 uur tot 21:00 uur (incl. diner) op de volgende PwC kantoren:

Amsterdam; Woensdag 13 november

Rotterdam; Woensdag 20 november

& Utrecht; Woensdag 4 december

Aanmelden

Je kunt je nu gelijk aanmelden! We hebben meerdere data waar je voor kan aanmelden. Kijk daarom goed voor welke jij je aanmeldt.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met: 

Sam Santos - sam.santos.de.almeida@pwc.com

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 13 november 2019

Inschrijven voor: 13 november 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam