ERP-selectie via iSourcing Hub

Bedrijf
Datum
19 november 2019
Inschrijven voor
15 november 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
ERP-leveranciers
Locatie
Gouda
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Mitopics organiseert met Outsourcing Hub op dinsdag 19 november 2019 van 15:30 tot 19:00 uur wederom de bijeenkomst: ‘ERP-selectie kan efficiënter met iSourcing Hub’.

Om zoveel mogelijk ERP-leveranciers met iSourcing Hub te laten kennismaken, organiseren wij op 19 november aanstaande een vergelijkbare bijeenkomst als die op 2 juli heeft plaats gevonden.

Mitopics is kennispartner op het gebied van ERP binnen het platform ‘iSourcing Hub’.
Wij willen u, als ERP-leverancier, graag tijdens deze bijeenkomst laten kennismaken met iSourcing Hub en welke mogelijkheden het platform biedt. Het platform speelt natuurlijk in op de ERP-ontwikkelingen. Daarbij willen samen met u, als ERP-leverancier, in discussie gaan en sparren hoe iSourcing Hub zich voor met name het ERP-deel verder zou moeten ontwikkelen en hoe Mitopics daar in haar rol als ERP-kennispartner een bijdrage aan kan leveren.

Selectietrajecten in ERP kunnen efficiënter. Dat is een veel gehoorde klacht. Zeker wanneer er een adviseur tussen zit, krijgen leveranciers steeds weer dezelfde vragen die ze voor een specifieke klantcasus moeten beantwoorden. Toch wil een klant een goed overzicht hebben van de mogelijkheden in de markt en een dossier hebben met de relevante leveranciersinformatie.

iSourcing Hub biedt deze mogelijkheden om selectietrajecten efficiënter te laten verlopen. Leveranciers kunnen zelf hun algemene informatie bijhouden, rondom pakketexpertise, omzet, aantal jaar ervaring, samenwerkingsverbanden  en focus op specifieke sectoren (bv. AGF handel, machinebouw, engineering projecten).

Het systeem faciliteert niet alleen een overzicht van relevante spelers, maar ook interactie met leveranciers. Slimme en veel gebruikte vragen kunnen worden opgeslagen en gedeeld, met als doel dit soort vragen meer te standaardiseren/uniformeren en zo een deel van het selectieproces efficiënter en sneller te doorlopen. Daarbij worden uw antwoorden ook (voor uzelf) opgeslagen, zodat u een volgende keer sneller kunt reageren.
Leveranciers kunnen zelf ook vragen voorstellen, waarvan zij vinden dat klanten en adviseurs die zouden moeten stellen om zo de effectiviteit van het selectieproces te verhogen.

Wij leggen dit mooie initiatief graag LIVE aan u uit en daarom organiseren wij deze bijeenkomst.
Onlangs hebben wij ook een blog over dit onderwerp geschreven.

Daarnaast worden de eerste resultaten van een onderzoek gedeeld, dat Mitopics recent heeft uitgevoerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam, naar het gebruik van agile principes bij ERP-implementaties. Bij deelname aan deze bijeenkomst ontvangt u ook een exemplaar van het recent uitgevoerde onderzoek.

Het programma is als volgt:

 • 15:15-15:30 uur: Ontvangst
 • 15:30-15:40 uur: Welkom bij Mitopics, door Richard Heijne den Bak, Mitopics
 • 15.40-16.25 uur: Introductie ERP-ontwikkelingen,
  door Richard Heijne den Bak, Mitopics
 • 16:25-17.15 uur: Eerste terugkoppeling onderzoek gebruik Agile bij ERP-implementatie,
  door Marco Schoonderwaldt, Mitopics
 • 17:15-17.30 uur: Pauze
 • 17:30-18.30 uur: Introductie van het platform iSourcing Hub,
  door Henk Pater, Outsourcing Hub
 • 18:30-19.00 uur: Discussie en borrel

Locatie: Mitopics, Stavorenweg 4, Gouda
Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer uw plek snel.


Mitopics is een onafhankelijk IT-adviesbureau vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise, dat uitkomst biedt bij selectie- en implementatietrajecten van ERP.

Aanmelden voor gratis deelname

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ERP-leveranciers.

Event informatie

Bedrijf: Mitopics

Datum: 19 november 2019

Inschrijven voor: 15 november 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: ERP-leveranciers

Locatie: Gouda