Masterclass Strategy Consulting voor promovendi en postdocs

Bedrijf
Datum
10 oktober 2019
Inschrijven voor
24 september 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Promovendi en postdocs
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je ervaren hoe het is om samen met anderen complexe problemen in de zorg op te lossen? Wil je ontdekken of strategy consulting iets voor jou is aansluitend op jouw academische carrière? Wil je graag kennismaken met Gupta Strategists? Meld je dan aan voor deze masterclass! Op donderdag 10 oktober organiseren we een Masterclass Strategy Consulting in de gezondheidszorg voor promovendi en postdocs. Tijdens deze dag gaan we in teams aan de slag met uitdagende cases, ervaar je wat strategy consulting inhoudt en maak je kennis met consultants van Gupta Strategists.

“In een dag ontdekken of strategy consultancy iets voor jou is.”

Strategy consulting als vervolgstap in je carrière

De vaardigheden die je ontwikkelt als promovendus en postdoc zijn ook binnen de strategy consulting erg waardevol. Het gaat dan bijvoorbeeld om analytische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en samenwerken. Een deel van het team van Gupta Strategists heeft deze overstap vanuit de academie gemaakt en vertelt je hier graag meer over tijdens de masterclass.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op 10 oktober in Villa Jongerius in Utrecht. In de ochtend en middag ga je, onder intensieve begeleiding van één van onze consultants, aan de slag met het oplossen van een casus. Bij het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons team.

Inschrijven kan via onderstaande button tot en met 24 september 2019. Op basis van CV, cijferlijsten en motivatie selecteren we 20 promovendi en postdocs; je hoort uiterlijk 27 september of je geselecteerd bent om mee te doen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Lizet van der Waals.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 10 oktober 2019

Inschrijven voor: 24 september 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Promovendi en postdocs

Locatie: Utrecht