Strategic Marketing Consultancy Day 2019

Bedrijf
Datum
03 juli 2019
Inschrijven voor
24 juni 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Bussum
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij gepassioneerd door het vakgebied van commerciële performance en nieuwe business modellen? Én ben jij nieuwsgierig hoe het er binnen een (jonge) commerciële consultancy organisatie aan toe gaat? The Next Organization heeft een unieke Marketing & Sales game ontwikkeld die jij gaat spelen tijdens de ‘Strategic Marketing Consultancy Day’ op woensdag 3 juli 2019. Meld je aan en ervaar zelf hoe The Next Organization een nieuwe dimensie geeft aan Marketing Consultancy.

Marketing & Sales game

Tijdens de Strategic Marketing Consultancy Day ontmoet je onze professionals en krijg je de kans om ons te inspireren met jouw consultancy skills gedurende de Marketing & Sales game. Dit spel is een interactieve en leuke manier om nieuwe inzichten te in marketing en sales strategieën. Aan de hand van een real life case word je uitgedaagd en gestimuleerd om samen te werken.

Over The Next Organization

The Next Organization is een resultaatgedreven internationaal opererend organisatieadviesbureau.

We helpen het management van toonaangevende organisaties met het structureel verbeteren van de commerciële performance (business consulting). Dit doen we telkens vanuit het perspectief van onze klanten. Wat bij ons centraal staat is een combinatie van innovatie, professionaliteit en plezier.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde en ondernemende eind Bachelor en Master studenten. Studenten die de power hebben om te performen en daarnaast ambitieus en gedreven zijn om zichzelf continu te ontwikkelen.

Programma Strategic Marketing Consultancy Day

09.30u: Inloop en Meet & Greet met de consultants
10.00u: Introductie en klantcase The Next Organization
11.30u: Introductie en start Marketing & Sales Game
13.00u:  Lunch met de consultants
13.30u:  Vervolg Marketing & Sales Game
17.45u:  Borrel met de consultants

Ben jij onze toekomstige strategische consultant? Of wil je meer weten over ons vakgebied? Meld je dan aan voor deze unieke dag!

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Meld je voor 24 juni 2019 aan door je CV en motivatie te sturen naar info@tnxto.com!

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via info@tnxto.com of 085-4863379.

Event informatie

Bedrijf: The Next Organization

Datum: 03 juli 2019

Inschrijven voor: 24 juni 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Bussum