Selectiedag Rijnconsult

Bedrijf
Datum
17 juni 2019
Inschrijven voor
13 juni 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je met je kennis en enthousiasme ons team komen versterken? Wij ontmoeten je graag op maandag 17 juni om verder kennis te maken! 

Vanwege onze groei in diverse markten, zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's om onze adviespraktijk uit te bouwen. Collega's met een academische opleiding en 4-6 jaar werkervaring als extern organisatieadviseur, intern adviseur of projectmanager. Wil je zelfstandig en ook samen met andere adviseurs werken aan aquisitie, vakinhoudelijke ontwikkeling en marketing? Ben je ondernemend, onafhankelijk in je mening en heb je een originele persoonlijkheid?

Klik hier voor meer informatie over het profiel waar Rijnconsult naar op zoek is en wat zij daarin kunnen bieden.

Wat kun je verwachten?

We starten met een eerste (telefonische) verkenning. Is er een goede klik, dan kun je meedoen aan onze selectiedag. Voorafgaand aan deze dag maak je dan eerst thuis een online-test en persoonlijkheidsvragenlijst. 

Op de selectiedag krijg je allereerst natuurlijk een warm welkom en kun je tijdens een kopje koffie alvast met enkele adviseurs kennsimaken. Daarna zijn er verschillende onderdelen waar je in een caroussel- vorm aan gaat deelnemen. In groepsopdrachten en 1 op 1 gesprekken gaan met elkaar verkennen of en waar je zou passen binnen onze organisatie.

Een van de onderdelen is een interview waarin we in gesprek gaan over je drijfveren en motivatie. Dit op basis van je resultaten van de online testen die je hebt gemaakt. Verder vormen een case met schrijfopdracht, een groepsopdracht en speeddate sessie ook onderdelen van deze dag. Tussendoor is er ruimte voor koffie, een lunch en een nadere kennismaking met de adviseurs aan wie je al je vragen kwijt kunt. Na deze dag nemen we zo snel mogelijk contact met je op over hoe je deze dag hebt ervaren en om het vervolg te bespreken. 

Praktisch:

Datum: 17 juni
Tijd: 9.30-16.30uur (inclusief lunch); tijd wordt verdeeld over twee groepen
Locatie: Rijnconsult Courtyart Building, Orteliuslaan 1000, Utrecht 

Interesse?

Spreekt het profiel je erg aan en wil je onze organisatie beter leren kennen, dan kun je je aanmelden voor deze dag door een mail te sturen met als bijlage je CV of link naar je LinkedIn profiel naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 17 juni 2019

Inschrijven voor: 13 juni 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht