A.T. Kearney - Women Event

Bedrijf
Datum
12 juni 2019
Inschrijven voor
03 juni 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Vrouwelijke topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij benieuwd hoe het is om als vrouwelijke Strategy Consultant bij A.T. Kearney te werken? Wil jij weten welke kansen wij vrouwen bieden om zichzelf te ontplooien? Tijdens het Women Event krijg jij de kans om ons en onze bedrijfscultuur te leren kennen terwijl jij samen met topstudenten aan een uitdagende case werkt. 

Programma

Dit jaar vind deze inspirerende inhousedag plaats op woensdag 12 juni 2019. Naast het volgen van een workshop gegeven door onze experts, zal jij tijdens deze dag aan een inhoudelijke case werken op het gebied van strategy consulting. Samen met je team onderzoek je wat 'de vraag achter de vraag' is, definieer je het probleem en ontwikkel je oplossingsrichtingen. Met als doel de jury te overtuigen van jullie strategie. We eindigen de dag met een diner in hartje Amsterdam, waar je met nog meer collega’s kennis kunt maken en al je vragen kunt stellen.

Voor wie is het evenement?

Ben jij een ambitieuze universitaire studente die in contact wilt komen met leidende vrouwen binnen Strategy Consulting? Meld je dan uiterlijk voor 3 juni aan via deze Link en wie weet word jij op basis van je cv en overige aangeleverde stukken uitgenodigd voor het Women Event! We laten je uiterlijk 5 juni 2019 weten of je geselecteerd bent.

Mocht je vragen hebben over het Women Event of andere evenementen die A.T. Kearney organiseert, mail dan naar Recruitment.Amsterdam@atkearney.com.

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 12 juni 2019

Inschrijven voor: 03 juni 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Vrouwelijke topstudenten

Locatie: Amsterdam