Inhousedag

Bedrijf
Datum
06 juni 2019
Inschrijven voor
05 juni 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Jonge professionals
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een afgestudeerde academicus met minimaal 2 jaar werkervaring en vind jij thema´s zoals privacy, datalekken en andere vraagstukken rondom informatiemanagement interessant? Dan hebben wij een uitdagend Advanced Traineeship voor jou!

Kom kennismaken met ons!

Voordat we met de werving van de nieuwe lichting jonge informatieprofessionals van start gaan, willen we jou de gelegenheid geven om ons te leren kennen. Dat kan op onze inhousedag op 6 juni van 16.30 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur). We starten met een actuele case om je een beter beeld te geven van de vraagstukken die je tegenkomt op het gebied van informatiemanagement. Ook zijn onze huidige jonge informatieprofessionals, adviseurs en talentmanagers aanwezig, zodat ze al je vragen kunnen beantwoorden.

Meer weten over PBLQ?

Wie is PBLQ?

Wij zijn PBLQ. Hét onafhankelijke adviesbureau voor de publieke sector. Wij zijn gecommitteerd aan een goed functionerende overheid in de digitaliserende samenleving. Wij willen dat burgers, bedrijven en overheid vertrouwen hebben en houden in de informatiemaatschappij en de democratische rechtsstaat. Wij verbinden de werelden van technologie en beleid en bestuur in de publieke sector. Je komt in dienst als jonge informatieprofessional. In die rol leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden.

Meer weten over Master of Public Information Management (MPIM)

Hoe ziet het Advanced Traineeship eruit?

Gedurende twee jaar werk je in periodes van 6 tot 8 maanden vier dagen per week bij verschillende (publieke en semipublieke) opdrachtgevers. Denk aan ministeries, gemeenten maar ook aan uitvoeringsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen. Bij deze opdrachten ga je aan de slag als projectsecretaris, projectmedewerker, adviseur, projectleider of onderzoeker. Bij ons doe je kennis en vaardigheden op over de ingrijpende veranderingen die grote ICT-projecten met zich meebrengen en leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden. Aan het eind van het traineeship kun je je met recht “verbinder in de informatiesamenleving” noemen. Naast je opdrachten volg je één dag in de week de Master of Public Information Management (MPIM). Deze NVAO geaccrediteerde Masteropleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Parallel aan het werken en de opleiding doorloop je een stevig persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit competentiedagen, mentoring en intervisie.

Jonge informatieprofessional

Je kunt aan het advanced traineeship deelnemen als je over minimaal 2 jaar werkervaring beschikt en een academische master hebt afgerond. Je hoeft geen achtergrond in IT te hebben, maar wel interesse in informatiemanagement en nieuwe technologieën. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke sector.

Meld je aan voor de inhousedag

Ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship, voldoe je aan de criteria en wil je PBLQ beter leren kennen? Meld je dan aan voor onze inhousedag op 6 juni 2019 door je CV op te sturen.

Event informatie

Bedrijf: PBLQ

Datum: 06 juni 2019

Inschrijven voor: 05 juni 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Jonge professionals

Locatie: Den Haag