Bisnez Live Borrel 2019

Bedrijf
Datum
17 april 2019
Inschrijven voor
16 april 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Young Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op woensdag 17 april vindt in Utrecht de 7e editie van de Bisnez Live Borrel. Bisnez hecht veel waarde aan haar relaties en organiseert graag een mooie avond die in het teken staat van ontmoeten, bijpraten en inspiratie opdoen.

Dit jaar doen we dat aan de hand van het volgende thema: Teamprestaties.

Vaak wordt er van jonge professionals verwacht dat zij in teamverband kunnen samenwerken in constant veranderende omstandigheden. Ook op de sportvelden en in andere sociale kringen wordt er nog altijd veel in teamverband gedaan. Maar hoe zit dat nu precies met die teams? Hoe komt het dat het ene team wel functioneert en het andere niet? Zouden we individueel niet meer gedaan kunnen krijgen dan dat we telkens een team op sleeptouw nemen? 

Bisnez Live Borrel 2019

Tijdens de Bisnez Live Borrel ontrafelen we alle geheimen die succesvolle teams met zich meedragen. Samen met hoogleraar organisatie psychologie Astrid Homan verkennen we hoe succesvolle teams tot stand komen. Vraag je je af hoe shorttrackster Avalon Aardoom zich tactisch voorbereidt met haar team? Of waarom beachvolleybalsters Sanne Keizer & Madelein Meppelink samen wél olympisch succes behaalden, maar met eerdere partners niet? In een interactieve sessie waarbij de topsporters geïnterviewd worden, krijg je de kans om al jouw prangende vragen op hen af te vuren. We sluiten de avond af met oud commandant der strijdkrachten Peter van Uhm. De oud-generaal weet als geen ander dat niet alleen het team, maar ook een leider te maken kan krijgen met onvoorziene omstandigheden. Zie dan maar eens een team in het spoor te houden! 

Meld je aan!

Je bent welkom op woensdag 17 april om 18.00 uur in de Kantien, Ravellaan 96 in Utrecht. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje. De avond eindigt om 22.00 uur. Ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement ontvang je de laatste informatie per e-mail.

Event informatie

Bedrijf: Bisnez

Datum: 17 april 2019

Inschrijven voor: 16 april 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Young Professionals

Locatie: Utrecht