A.T. Kearney - Strategy Day

Bedrijf
Datum
14 mei 2019
Inschrijven voor
05 mei 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat doet een strategy consultant eigenlijk? En hoe is het om bij A.T. Kearney te werken? Tijdens de Strategy Day leer jij in één dag ons en onze bedrijfscultuur kennen, terwijl je samen met andere ambitieuze topstudenten aan een zeer uitdagende case werkt.

Programma

Deze geheel verzorgde inhousedag vindt plaats op dinsdag 14 mei 2019. We starten de dag met een presentatie waarin je kennis maakt met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Tijdens deze dag werk je aan een inhoudelijke case op het gebied van strategy consulting terwijl je wordt bijgestaan door onze ervaren consultants.

Samen met je team onderzoek je wat 'de vraag achter de vraag' is, definieer je het probleem en ontwikkel je oplossingsrichtingen. Met als doel de jury te overtuigen van jullie strategie. We eindigen de dag met een diner in hartje Amsterdam, waar je met nog meer collega’s, van de beginnende Business Analyst tot de ervaren Partner, kennis kunt maken en al je vragen kunt stellen.

Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Ben je daarnaast een teamplayer die over de creatieve mindset beschikt om op maat gesneden oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen? Ongeacht welke opleiding je volgt, wij dagen je uit!

Selectieprocedure

Meld je uiterlijk voor 5 mei 2019 aan via onderstaande link en wie weet word jij op basis van je cv en overige aangeleverde stukken uitgenodigd voor de Strategy Day! We laten je uiterlijk woensdag 8 mei 2019 weten of je geselecteerd bent.

Ga voor meer informatie naar: https://www.atkearney.nl/working-here/article?/a/strategy-days.

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 14 mei 2019

Inschrijven voor: 05 mei 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam