Bisnez BBQ

Bedrijf
Datum
24 mei 2019
Inschrijven voor
15 mei 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters & Young Professionals (max. 2 á 3 jaar werkervaring)
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben je starter en op zoek naar een baan als projectmanager of consultant bij een geweldig leuk bedrijf? Meld je dan aan op deze pagina voor de Bisnez BBQ op 24 mei in Utrecht. 

Maak kennis met Bisnez tijdens de Bisnez BBQ op 24 mei!

Wil jij na je afstuderen direct aan de slag als management consultant of projectmanager binnen een professionele, inspirerende en mensgerichte werkomgeving? Wil je vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor het naar tevredenheid afronden van een opdracht? Zoek jij een plek waar dit mogelijk is dankzij goede begeleiding en coaching door ervaren collega’s? Wil je jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak en wil je werken in een omgeving waar opdrachtgever en medewerker centraal staan? Kom dan naar de Bisnez BBQ!

Op 24 mei organiseren wij de Bisnez BBQ voor starters en young professionals met maximaal 3 jaar werkervaring. In een informele en ontspannen setting leren wij jou graag beter kennen en vertellen wij je alles over het werken als consultant of projectmanager bij Bisnez.

Bisnez BBQ

Wie zijn wij?

Bisnez ondersteunt organisaties zodat ze complexe veranderingen met vertrouwen tegemoet kunnen zien en succesvol kunnen doorvoeren. Bisnez zorgt dat de gekozen strategie wordt vertaald naar beheersbare en haalbare veranderopgaven, dat deze veranderopgaven voorspelbaar verlopen en de veranderingen worden verankerd door processen, informatie en control op orde te brengen. Onze opdrachtgevers zijn organisaties uit de private en de publieke/non-profit sector. 

Bij ons werken  ruim 50 project-, programmanagers en adviseurs. Alle medewerkers zijn bij ons in vaste dienst. Er is veel aandacht voor de mens, zowel voor de eigen medewerkers als de mens achter de opdrachtgever. Onze platte organisatie structuur zorgt voor korte lijntjes en makkelijk te bereiken collega’s. Er wordt veel waarde gehecht aan sociale cohesie en er worden dan ook diverse activiteiten door het jaar georganiseerd. Bisnez is een hechte en oprechte organisatie met een ambitieuze club mensen.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je met ons kennis maken? Kwalificeer je dan voor de Bisnez BBQ! Stuur je CV voor 15 mei naar Starters@bisnez.com en vertel in drie zinnen waarom wij jou moeten uitnodigen. Voor 22 mei hoor je of je geselecteerd bent.

Voor meer informatie over de vacature voor starters en de selectiecriteria, kijk op onze website https://www.bisnez.com/vacatures/starters/ en volg ons op LinkedIn.

Event informatie

Bedrijf: Bisnez

Datum: 24 mei 2019

Inschrijven voor: 15 mei 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters & Young Professionals (max. 2 á 3 jaar werkervaring)

Locatie: Utrecht